سه شنبه / ۱۷ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۵:۰۲
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۳۷۲۵۷
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

مرحله سوم کمپین پمینا با رمزگشایی عبارت سیفیلونخوفلنگی

هر چی میخوری بخور ولی سیفیلونخوفلنگی نخور.

سیفیلونخوفلنگی= سیب زمینی+فیله مرغ+نخودفرنگی
موادغذایی که در اکثر فریزرهای خانگی توسط خانم ها منجمد شده‏اند؟؟؟!!!
وقتی گفتیم سیفیلونخوفلنگی نخورید ، جدا میل نفرمایید :D
زیرا به علت اینکه در فریزر منزل منجمد کردید ارزش غذایی خود را از دست می‏دهند. چرا؟
در روش انجماد خانگی مواد غذایی با سرعت کم و در دمایی نسبتا بالا منجمد می‏شوند ; کندی انجماد سبب می شود مولوکول‏های آب زمان کافی برای بهم چسبیدن داشته باشند و در نتیجه شبکه‏های بلوری شکل گرفته میان سلول‏ها بزرگ شده و بافت ماده غذایی تحت فشار آسیب ببیند.
این در حالی است که در روش انجماد سریع تک به تک (IQF ) مولکول‏های آب موجود در بافت ماده غذایی  در زمانی کمتر از 30دقیقه منجمد شده و بدین ترتیب زمان کافی برای تشکیل شبکه‏های بلوری بزرگ ندارد. کریستال‏های تشکیل شده در بافت ماده غذایی نیز اندازه‏ای به مراتب کوچکتر داشته لذا بافت مواد غذایی هنگام یخ زدایی آسیب نخواهد دید. به اذعان کارشناسان تغذیه، انجماد سریع محصولات غذایی تازه، بهترین روش برای حفظ طعم و رنگ محصولات است.
در ضمن یادمان باشد، فریزرهای خانگی اصولا وسیله‏ای ایده آل برای حفظ حالت انجماد است تا وسیله‏ای برای انجماد مواد غذایی.
(سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۱) ۱۵:۰۲
محسنی
۱۳۹۱/۱۱/۱۹ Iran
5
0
0

اطلاعات مناسبی بود.


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها