شنبه / ۶ مرداد ۱۳۹۷ / ۰۸:۵۱
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۷۸۷۹۶
گزارشگر : ۳۵۵۱
مهر
سرویس تغذیه و سلامتی

آشنایی با مواد خوراکی که فیبر مصرفی را افزایش می دهند

محققان توصیه می کنند براساس سن و جنسیت، هر فرد باید بین ۲۱ تا ۳۸ گرم در روز فیبر مصرف کند.

فیبر که از موادغذایی گیاهی بدست می اید، دارای فواید متعددی برای سلامت از جمله کمک به هضم غذا، کمک به احساس سیری طولانی تر و کمک به کنترل زیاده خوری است.
محققان برای تامین میزان فیبر موردنیاز بدن، دستورالعمل های زیر را توصیه می کنند:
- حداقل دو فنجان میوه و دوونیم فنجان سبزیجات در روز مصرف کنید.
- به جای نان سفید تصفیه شده، نان سبوس دار و به جای برنج سفید، برنج قهوه ای استفاده کنید.
- به غذاهایتان سبوس گندم اضافه کنید.
- هر روز نصف فنجان لوبیا پخته نظیر لوبیا سفید، لوبیا قرمز، لوبیاچیتی، لوبیا سیاه، یا لوبیا چشم بلبلی مصرف کنید.

(شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۷) ۰۸:۵۱

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها