شنبه / ۱ دی ۱۳۸۶ / ۱۲:۴۴
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۷۰۹۷
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی
مدیرعامل تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی

افزایش 15 درصدی تولید فرآورده های گوشتی درسال جاری محقق نمی شود میزان صادرات فرآورده های گوشتی به 5/1 میلیون دلار رسید

مدیر عامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی سراسر کشور با اشاره به افزایش 30 درصدی قیمت مواد اولیه وارداتی مورد نیاز صنعت فرآورده های گوشتی کشور، گفت: با توجه به روند کنونی تولید فرآورده های گوشتی در کشور امسال افزایش 15 درصدی تولید این محصولات محقق نخواهد شد

سید محمد موسوی مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی سراسر کشور در گفت و گو با خبرنگار موج؛ اظهارداشت: بر اساس پیش بینی های صورت گرفته در سال جاری میزان تولید فرآورده های گوشتی کشور باید 15 درصد افزایش یابد که با توجه به گرانی مواد اولیه وارداتی جهت تولید فرآورده های گوشتی از ابتدای مهر ماه این امر محقق نخواهد شد.
وی با اشاره به افزایش قیمت انرژی درجهان، افزود: قیمت مواد اولیه صادراتی کشورها نیز تحت تاثیر گرانی انرژی افزایش یافته است.
موسوی خاطرنشان کرد: به دلیل عدم توسعه دامداری های کشور برای تامین کسری گوشت قرمز مورد نیاز صنعت فرآورده های گوشتی نیازمند واردات این محصول هستیم که عمده واردات این محصول از کشور برزیل انجام می شود.
وی قیمت گوشت قرمز تحویلی به کارخانجات درسال گذشته را دو هزار و 950 تومان اعلام کرد و گفت: تا ابتدای مهر ماه سال جاری نیز گوشت با قیمت سه هزار تومان به کارخانجات عرضه میشد، ولی درحال حاضر قیمت گوشت وارداتی به دلیل بالا رفتن قیمت انرژی در جهان و همچنین عدم تثبیت قیمت ارز توسط دولت افزایش یافته است.
موسوی با اشاره به خارج شدن دلار ازسبد واردات، بیان کرد: جایگزینی یورو درسبد واردات به دلیل افزایش سریع قیمت آن به هزار و 385 تومان موجب شده تا قیمت مواد اولیه وارداتی مورد نیاز صنعت فرآورده های گوشتی به میزان 30 درصد افزایش یابد.
مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی سراسر کشورتصریح کرد: درحال حاضر عوامل مختلف مانند دلالان و واسطه ها نیز موجب افزایش 25 تا 30 درصدی قیمت گوشت قرمز وارداتی شده اند، که همه این موارد موجب شد تا به رغم پیش بینی ما در خصوص تثبیت قیمت فرآورده های گوشتی این امرمحقق نشود.
به گفته موسوی 90 درصد مصرف کنندگان فرآورده های گوشتی از قشر متوسط و کم درآمد جامعه هستند و عدم تثبیت قیمتها موجب فشار به این اقشار می شود.
وی با اشاره به پیش بینی تولید فرآورده های گوشتی به میزان 350 هزار تن در سال جاری، عنوان کرد: با توجه به روند کنونی تولید مجموع تولید این محصولات با کاهش 50 هزارتنی به 300 هزارتن سال گذشته خواهد رسید.
موسوی میانگین مصرف فرآورده های گوشتی را چهار کیلوگرم اعلام کرد و افزود: به دلیل افزایش قیمت فرآورده های گوشتی تقاضا کاهش یافته است.
وی درخصوص میزان صادرات فرآورده های گوشتی در سال جاری گفت: عمده صادرات این محصولات توسط تعاونی های مرزی و بازارچه های کنارمرزها انجام می شود که طبق پیش بینی های صورت گرفته میزان صادرات باید به 5/2 میلیون دلار برسد که تاکنون میزان صادرات فرآورده های گوشتی حدود 5/1 میلیون دلار بوده است.
مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی سراسر کشور در پایان خواستار برگزاری همایش تخصصی جهت بررسی مسائل و مشکلات تولید و صنایع در کشور شد و تصریح کرد: این همایش باید با همکاری وهماهنگی اقتصاددانان، جامعه شناسان، مدیران صنایع، تشکل های صنعتی ، اتاق های تعاون و بازرگانی، بانکها، وزارتخانه های ذیربط ، اقتصاددانان و مسئولین دولتی برگزارشود.

(شنبه ۱ دی ۱۳۸۶) ۱۲:۴۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها