یکشنبه / ۲۵ آذر ۱۳۸۶ / ۱۳:۴۸
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۷۰۲۴
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

ضایعات میوه و تره‌بار به مصرف دام می‌رسد

عمل‌آوری ضایعات میوه و تره‌بار به منظور استفاده از آن در تغذیه دام عنوان طرحی پژوهشی است که توسط مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران در دست اجراست

 

به گزارش خبرنگار دکتر سیامک مشایخی، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با اعلام این مطلب در مصاحبه مطبوعاتی هفته پژوهش گفت: این طرح با اعتباری حدود 360 میلیون ریال با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در دست اجراست.

وی بررسی امکان کشت گیاهان دارویی رایحه درمان در بوستانهای تهران، بررسی سمیت اسانس گیاهان دارویی روی آفات محصولات کشاورزی و گلخانه‌ای و کشت گیاهان دارویی با استفاده از فاضلابهای شهری از سایر طرحهای در دست اجرای بخش تحقیقات منابع طبیعی و کشاورزی استان ذکر کرد و حفظ ذخیره ژنتیکی اسبچه خزر با ایجاد بانک اسپرم با اعتباری حدود 114 میلیون ریال و بررسی اثرات تایلوزین تارتارات در کنترل و درمان بیماری مزمن تنفسی

"CRD" و عملکرد جوجه‌های گوشتی با اعتبار 35 میلیون ریالی از طرحهای بخش تحقیقات دامپزشکی عنوان کرد.

دکتر مشایخی بررسی موانع و محدودیتهای موجود در بازاررسانی محصولات کشاورزی استان تهران با تاکید بر ارایه سیستم بهینه برای محصولات باغی و زراعی را عنوان طرحی ذکر کرد که بر هفت محصول از یازده محصول انتخابی کشاورزی در دست انجام است.

همچنین بررسی اثرات مدیریت خوراک در مرغداریهای گوشتی استان تهران که نمونه‌گیری از جیره غذایی و آب معدنی 23 مرغداری به اتمام رسیده، بررسی تاثیر پروبیوتیک رشد افزا بر توان تولیدی جوجه‌های گوشتی، امکان جمع‌آوری و عمل‌آوری ضایعات میوه و تره‌بار استان تهران به منظور استفاده از ان در تغذیه دام و بررسی و تعیین راهکارهای مناسب کنترل و تثبیت واریزه‌ها در استان تهران را از سایر طرحهای تحقیقاتی در دست اجرای این مرکز عنوان کرد.

(یکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۶) ۱۳:۴۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها