شنبه / ۱۷ مهر ۱۳۹۵ / ۱۴:۲۹
سرویس : آموزش
کد خبر : ۶۷۸۹۶
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس آموزش
مرکز تخصصی آموزش و مشاوره فودنا اولین کارگاه تخصصی را برگزار کرد

کارگاه آموزشی با موضوع فرمولاسیون و تقلبات در صنعت شیرینی و شکلات

به گزارش فودنا، مرکز تخصصی آموزش و مشاوره فودنا با مشارکت انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذای کشور(دانشگاه شهید بهشتی)، با برگزاری نخستین کارگاه آموزشی خود با عنوان " فرمولاسیون و تقلبات در صنعت شیرینی و شکلات" رسما آغاز به فعالیت کرد.

به گزارش پایگاه خبری صنایع غذایی ایران، در این کارگاه یک روزه که - دیروز جمعه 16 مهرماه - در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ایی و صنایع غذایی کشور تشکیل شده بود، 22 نفر از متخصصین و کارشناسان صنعت شیرینی و شکلات  از جمله نمایندگان و مسئولین فنی شرکت های شکلات سازی حضور داشتند.

شیرین وکیلی، مسئول بخش آموزش فودنا به خبرنگار ما گفت: مهمترین ارزش و دغدغه ی این نهاد کمک به ارتقا سطح سلامت در عرصه صنعت غذای ایران است.  با این نگاه و رویکرد، اهم فعالیت های مرکز تخصصی آموزش و مشاوره فودنا، ایجاد یک تقویم آموزشی- کاربردی سالانه است. این تقویم آموزشی که با مشارکت معتبرترین نهاد های علمی و اجرایی کشور تدوین می شود مهمترین رسالت خود را افزایش سطح آگاهی، دانش، به همراه و با تاکید بر بینش و اخلاق حرفه ایی در صنعت غذای کشور می داند و بسیار مصمم است تا تمامی دوره ها کاربردی طراحی شوند و نه صرفا در حد داده ها و اطلاعات تئوریک و دانشگاهی باقی بمانند.

به گفته مدیر مرکز تخصصی آموزش و مشاوره فودنا، بر اساس نظر سنجی های صورت گرفته و تقاضای شرکت کنندگان در این کارگاه، این نهاد مصصم است تا کارگاه اخیر را به صورت یک دوره مفصل 6 ماهه کارگاهی و کاربردی برنامه ریزی و اجرا نماید.

علاقه مندان جهت ثبت نام در دوره های6 ماهه فرمولاسیون در صنعت شیرینی و شکلات می توانند با مرکز تخصصی آموزش و مشاوره فودنا بعد از ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، تماس حاصل فرمایند.


(شنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۵) ۱۴:۲۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها