به گزارش خبرنگار فودنا، مراحل تولید محصولات جدید "باتون کیک" و "کیک سفری" با نام تجاری "آناتا" توسط پیشرفته ترین ماشین آلات خط تولید و بطور تمام اتوماتیک انجام می شود، به این ترتیب که در ابتدای خط تولید، ماده اولیه آرد و افزودنیهای لازم وارد دستگاه شده و در انتهای خط نیز محصولات بسته بندی شده بوسیله دستگاه، توسط کارگر در کارتن چیده می شود.
کیک لایه ای با عنوان "باتون کیک"؛
دلیل انتخاب نام "باتون" برای این کیک از این جهت بوده است که وزن آن 60 گرم بوده و کیک نسبتا بزرگی است. در تولید این کیک آرد، شکر، روغن نباتی، شیرخشک، مغز ژله ای و رنگ خوراکی و تخم مرغ تازه (از تخم مرغ سردخانه ای در این تولید استفاده نشده است) بکار رفته است که مورد تائید اداره استاندارد می باشد.
کیک لایه ای وانیلی "سفری" ؛
وزن این کیک 30 گرم بوده و ترکیبات آن شامل آرد، شکر، روغن نباتی، شیرخشک و تخم مرغ تازه می باشد.
کارخانه "گروه صنعتى نجاتى" که در تبریز قرار گفته است مجموعه کم نظیرى از پیشرفته ترین ماشینآلات صنایع غذایى است که توسط کارشناسان و تکنسین هاى کارآزموده این رشته اداره می شود.