یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۴:۳۰
سرویس : فراورده های روغنی
کد خبر : ۴۷۱۲۷
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس فراورده های روغنی

سمی که در "روغن‌های خوراکی" نهفته است

چربی‌های اشباع نشده مانند روغن‌های کنجد، زیتون، بادام و ماهی جزء روغن‌های مفیدند اما چربی‌های اشباع‌شده‌ای مانند کره و چربی‌های گوشت به علت بالا بردن کلسترول و "تری‌گلیسیرید خون" بدترین نوع چربی هستند.

وحید ریوندی کارشناس تغذیه گفت: چربی‌های اشباع‌نشده مانند روغن‌های کنجد، کانولا، بادام و ماهی جزء روغن‌های مفیدند اما چربی‌‌های اشباع‌شده‌ای مانند کره و چربی‌های گوشت به علت بالا بردن کلسترول و تری گلیسیرید خون بدترین نوع چربی هستند و باعث افزایش سکته‌‌‌های قلبی و مغزی می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه روغن زیتون در کاهش فشار خون مفید است افزود: روغن کنجد حاوی آنتی‌اکسیدان است و از بروز سرطان جلوگیری می‌کند، روغن‌ ماهی دارای امگا 3 بوده و پایین آورنده تری گلیسیرید خون است همچنین روغن کانولا رقیق‌کننده خون بوده و تنظیم‌کننده ضربان قلب است. 

 روغن خوراکی


وی با تأکید بر اینکه برای سرخ کردن روغن باید از روغن‌هایی که نقطه دود بالایی دارند استفاده کرد گفت: چنانچه بر روی سطح روغن کف ایجاد شده باشد و یا بوی نامطبوعی داشته و رنگ روغن تیره شود باید روغن را دور ریخته و از مصرف آن اجتناب کرد.

ریوندی خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از افراد روغن را بارها مورد استفاده قرار می‌دهند و این روغن‌ها اکسیده می‌شوند و سمی سرطان‌زا به نام "اکرولئین" ایجاد می‌کنند.

وی در پایان افزود: برای جلوگیری از انسداد رگ‌های کرونری قلب و سکته‌های قلبی و مغزی باید از روغن‌های مفید استفاده کرد و بهتر است غذاهای آب‌پز را جایگزین غذاهای سرخ‌کردنی کرد.

باشگاه خبرنگاران

(یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳) ۱۴:۳۰
mohammad
۱۳۹۳/۰۲/۱۵ Iran
5
0
0

سلام مطالبتون خیلی عالیه اگه میشه این مطالب رو برای من بفرستید. باتشکر


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها