یکشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۳:۲۰
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۴۴۵۳۰
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

حس بویایی، راهنمای کاهش مصرف چربی!

پزشکان آمریکایی در یک آزمایش جدید به قابلیت منحصر به فرد حس بویایی انسان در تشخیص مقدار چربی موجود در مواد غذایی پی بردند.

پزشکان در این مطالعه مشاهده کردند که حس بویایی انسان در تشخیص میزان چربی موجود در مواد غذایی دقیق است و بنابراین می‌توان از این توانایی به عنوان فاکتوری قابل اطمینان برای کاهش مصرف چربی بهره جست.

«یوهان لانداستروم»، محقق ارشد این مطالعه گفت: حس بویایی انسان بیش از آنچه که ما به آن اهمیت می‌دهیم می‌تواند در زندگی روزمره نقش راهنما داشته باشد. به همین دلیل است که این حس در انسان از قابلیت شناسایی و درک تفاوت‌های جزئی در میزان چربی موجود در مواد غذایی برخوردار است و این توانایی اهمیت تکاملی قابل توجهی دارد.

به گفته محققان، چربی در واقع تراکم کالری است و منبع مهم انرژی برای انسان به حساب می‌آید و این مفهوم را دربردارد که می‌توان مواد مغذی موجود در خوراکی‌ها را تشخیص داد.
به نقل از هلث دی نیوز، در این بررسی از تعدادی شرکت‌کننده درخواست شد تا سه نوع شیر با میزان چربی 0.125 درصد، 1.4 درصد و 2.7 درصد را بو کنند و مشاهده شد که این افراد، صرف نظر از وزن یا محل زندگی‌شان قادر بودند از حس بویایی خود برای مشخص کردن مقدار چربی موجود در شیرها استفاده کنند.
(یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲) ۱۳:۲۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها