شنبه / ۲ آذر ۱۳۹۲ / ۱۲:۰۹
سرویس : آموزش
کد خبر : ۴۲۶۸۳
گزارشگر : ۱۰۴۸
سرویس آموزش

طرز تهیه| میرزا قاسمی

مهمان سرآشپز رستوران گیلکی بنه بودیم. آشپزخانه این رستوران و یونیفورم پرسنل خیلی تمیز بود و یکی از چیزهایی که خیلی اهمیت داشت، بهداشت بود. اینطوری میل بیشتری به امتحان کردن غذای طبخ شده پیدا کردیم که الحق و الانصاف خوشمزه هم بود. شما هم با ما و سرآشپز این رستوران همراه شوید

مهمان سرآشپز رستوران گیلکی بنه بودیم. آشپزخانه این رستوران و یونیفورم پرسنل خیلی تمیز بود و  یکی از چیزهایی که خیلی اهمیت داشت، بهداشت بود. اینطوری میل بیشتری به امتحان کردن غذای طبخ شده پیدا کردیم که الحق و الانصاف خوشمزه هم بود. شما هم با ما و سرآشپز این رستوران همراه شوید.

مواد مورد نیاز:
بادمجان                              4 عدد
سیر                                   یک قاشق مرباخوری
تخم مرغ                             یک عدد
روغن یا کره                         به میزان لازم
گوجه فرنگی                        3 عدد
نمک                                  به میزان لازم
زردچوبه                              یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را با پوست روی شعله کبابی می کنیم.


سپس آنها را پوست کنده و له می کنیم.


کره یا روغن را در ماهیتابه می ریزیم. زردچوبه و بلافاصله سیر را به آن اضافه می کنیم.


وقتی سیر را کمی تفت دادیم، بادمجان را هم در آن ریخته و با روغن یا کره سرخ می کنیم. گوجه چرخ و پخته شده را به آن اضافه می کنیم. باید بگذاریم تا آب گوجه کاملا تمام شود.



سپس تخم مرغ و نمک را به آن اضافه کرده و همه مواد را کاملا مخلوط می کنیم.



اگر سیر و زردچوبه را زیاد بریزید میرزاقاسمی شما طعم تلخی به خود می گیرد. پس بهتر است از سیر به اندازه کافی در این غذا استفاده کنید.
 

(شنبه ۲ آذر ۱۳۹۲) ۱۲:۰۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها