یکشنبه / ۲۶ آبان ۱۳۹۲ / ۰۹:۵۵
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۴۲۵۱۴
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس فرآورده های لبنی

چگونه با مشکل نارسایی لاکتوز کنار بیاییم؟

عدم تحمل لاکتوز (Lactose Intolerance)‏ که نارسایی لاکتوز نیز نامیده می‌شود، نوعی عدم توانایی در سوخت و ساز و هضم لاکتوز یا قند شیر در بدن می‌باشد. این بیماری به علت فقدان آنزیم لاکتوز در دستگاه گوارش، جهت شکستن پیوندهای لاکتوز است. از نشانه‌های این بیماری می‌توان درد شکم، نفخ، باد شکم، اسهال، تهوع و بازگشت اسید به مری را ذکر کرد.

شیر بدون لاکتوز بنوشید. افرادی که مشکل لاکتوزی دارند باید مراقب مواد لبنی مصرفی خود باشند. این مشکل در هر فردی مختلف است. بعضی افراد با مصرف لبنیات گاهاً دچار مشکل می‌شوند و در برخی افراد هر گونه مصرف لبنیات نیز مشکل‌ساز است. این گونه افراد باید شیر بدون لاکتوز یا کم لاکتوز مصرف کنند.

مکمل آنزیم مصرف کنید. اغلب، در افرادی که مشکل هضم لاکتوز دارند، با مصرف مکمل‌های آنزیم، این مشکل حل می شود. این مکمل‌ها، لاکتوز شیر را به قند تبدیل می‌کنند. در نتیجه افرادی که این مشکل را دارند، با مصرف این مکمل‌ها می‌توانند به راحتی شیر و سایر لبنیات را مصرف کنند.

غذاهای مصرفی خود را یادداشت کنید. نشانه‌های نارسایی لاکتوز در افراد مختلف، متفاوت است. به همین دلیل بهتر است غذاهایی که مصرف می‌کنید را بنویسید تا اگر مشکلی پیش آمد، بدانید بخاطر کدام غذا بوده تا دفعه بعد آن را مصرف نکنید.

به ترکیبات غذاها دقت کنید. بعضی غذاها دارای ترکیبات لاکتوزدار هستند، غذاهایی که لبنیات در آنها به کار رفته است. حتی مراقب سالاد و قهوه هم باشید. چون ممکن است سس و خامه داشته باشند که هر دو لاکتوز دار هستند.

به پزشک مراجعه کنید تا پزشک تشخیص دهد چه غذاهایی مناسب شما هستند. برای تشخیص نارسایی لاکتوز، آزمایش لازم نیست. در ضمن بدانید که اگر مراقب نباشید و به این موضوع اهمیت ندهید، این مشکل جدی شده و تبدیل به بیماری‌های گوارشی مثل سلیاک و کرون می‌شود.

 

 

برگرفته از: eHow

(یکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲) ۰۹:۵۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها