سه شنبه / ۲۸ آذر ۱۳۹۱ / ۰۹:۲۱
سرویس : آرد و غلات، مواد نشاسته ای
کد خبر : ۳۶۳۱۶
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آرد و غلات، مواد نشاسته ای

نانوایی های ساوه ملزم به استفاده از آرد سبوس دار هستند

رییس اتحادیه نانوایان ساوه گفت: با اجرای طرح غنی سازی آرد از نیمه دوم آذر، نانوایی های این شهرستان ملزم به استفاده از آرد سبوس دار هستند.

ˈعلی ارفعیˈافزود: میزان سبوس آردهای مخصوص هر نان به ترتیب نان سنگک هفت درصد، لواش و تافتون 12 درصد و نان بربری 18 درصد مشخص شده است.

وی اظهار کرد: رعایت میزان سبوس هر نان علاوه بر ارتقای ارزش غذایی آن، کاهش هزینه های پخت متصدیان نانوایی ها را به دنبال دارد.

ارفعی ادامه داد: پوسته خارجی گندم یعنی سبوس دارای مواد غنی شده و ویتامینه است که گاه در موقع سبوس گیری از بین می رود و نان تهیه شده با آرد بدون سبوس فاقد ارزش غذایی است.

وی بیان کرد: این طرح با همکاری متصدیان نانوایی ها به منظور حفظ سلامت شهروندان اجرا می شود.

هم اکنون 265 واحد نانوایی در شهرستان ساوه فعال است.

 

ایرنا

(سه شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۱) ۰۹:۲۱

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها