به نوشتهی روزنامهی سرمایه، شمارهی بهمن و اسفند 85 این نشریه با همکاری لطفعلیبخش، مدیرمسوول و ضیاء مرتضوی مدیر اجرایی به چاپ رسیده است.
صنایع غذایی یکی از پراهمیتترین صنایع در گسترهی جهانی است. از اینرو دولتها و سازمانهای متعدد بینالمللی و همچنین نهادهای غیردولتی (NGO) در جهت بهبود و توسعه در صنایع غذایی فعالیت میکنند.
این مطلب را عبدالحمید ابراهیمی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی به نشریهء «آرد و نان» گفته است. در ادامه این مطلب آمده است در ایران شرکتهای صنایع غذایی از اهمیت بالایی برخوردارند و رتبه دوم تعداد کارگاههای صنعتی این رشتهء فعالیت بین 28 رشته فعالیت گزارش شده مرکز آمار ایران، تعداد شاغلان و میزان سرمایهگذاری انجام شده در این کارگاهها بیانگر اهمیت این صنعت است اما پایین بودن ارزش و مقدار صادرات این رشته فعالیت از کل صادرات غیرنفتی بیانگر نرسیدن این صنایع به جایگاه شایسته خویش است.