جمشید توحیدلو افزود: متوسط برداشت خربزه از هر هکتار 25 تن و حداکثر برداشت 40 تن در هکتار است و پیش بینی می شود درمجموع 24 هزار تن خربزه از مزارع ساوه برداشت شود.
وی مهمترین ارقام خربزه کشت شده در ساوه بذر اصلاح شده هلندی با نام راگون و بذر محلی مشهد دانست و اظهار کرد: محصولات برداشت شده از مزارع ساوه در استان مرکزی، تهران، قم و همدان به فروش میرسد.
توحیدلو با اشاره به اینکه افزون بر 135 هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان ساوه وجود دارد، تصریح کرد: از این میزان 19 هزار هکتار آن باغ و 116 هزار هکتار دیگر را زمینهای زراعی شامل میشود.
وی گفت: اقلیم مساعد و خاک حاصلخیز شهرستان ساوه برای کشت انواع میوه باعث شده که شمار زیادی از کشاورزان به تولید این محصولات روی آورند.
این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: برداشت خربزه در ساوه تا اواسط مهر ماه ادامه دارد.
ایسنا