دوشنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۰:۳۴
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۳۳۹۷۱
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

آغاز برداشت خربزه در ساوه

مدیر جهاد کشاورزی ساوه گفت: برداشت خربزه از 750 هکتار سطح زیرکشت این محصول در مزارع ساوه آغاز شده است.

جمشید توحیدلو افزود: متوسط برداشت خربزه از هر هکتار 25 تن و حداکثر برداشت 40 تن در هکتار است و پیش بینی می شود درمجموع 24 هزار تن خربزه از مزارع ساوه برداشت شود.

وی مهمترین ارقام خربزه کشت شده در ساوه بذر اصلاح شده هلندی با نام راگون و بذر محلی مشهد دانست و اظهار کرد: محصولات برداشت شده از مزارع ساوه در استان مرکزی، تهران، قم و همدان به فروش می‌رسد.

توحیدلو با اشاره به اینکه افزون بر 135 هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان ساوه وجود دارد، تصریح کرد: از این میزان 19 هزار هکتار آن باغ و 116 هزار هکتار دیگر را زمین‌های زراعی شامل می‌شود.

وی گفت: اقلیم مساعد و خاک حاصلخیز شهرستان ساوه برای کشت انواع میوه باعث شده که شمار زیادی از کشاورزان به تولید این محصولات روی آورند.

این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: برداشت خربزه در ساوه تا اواسط مهر ماه ادامه دارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ایسنا
(دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۱) ۱۰:۳۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها