محمدجواد ایزدیان در جلسه کمیته فنی کارشناسان طیور این شهرستان اظهار کرد: با وجود تولید 40 درصد گوشت مرغ استان در سبزوار، صنعت مرغداری این شهرستان نیاز به ارتقای علمی و فنی داشته تا بتوان به تولید مطلوب دست پیدا کند.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار شناسایی و بررسی مسائل و مشکلات صنعت طیور را در گرو تشکیل کمیته فنی، متشکل از کارشناسان بخش دولتی و خصوصی به شمار آورد و افزود: بهکارگیری راهکارها و نقطهنظرات کارشناسان فنی واحدهای مرغداری برای برنامهریزیهای آتی بسیار حائز اهمیت است.
وی افزایش دانش فنی مرغداران، حضور فعال کارشناسان فنی در واحدهای مرغداری از زمان احداث تا بهرهبرداری، مشاوره تولیدکنندگان با بخش دولتی و در مجموع، تغییر نگرش فرهنگ مرغداران نسبت به این صنعت را گامی موثر برای ارتقای جایگاه صنعت طیور در شهرستان محسوب کرد.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار ادامه داد: شهرستان سبزوار دارای 500 واحد مرغداری است.