محمد موسوی رئیس اتحادیه تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی با بیان مطلب بالا گفت: سال گذشته ایران از طریق بازارچه های مرزی و صادرات چمدانی، 30 میلیون دلار فرآورده های گوشتی به کشورهای حاشیه خلیج فارس به ویژه امارات و نیز کردستان عراق صادر کرده است.
وی افزود: هم اکنون 300 کارخانه تولید فرآورده های گوشتی در کشور فعال است که برای 100 هزار نفر به طور مستقیم اشتغالزایی ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: میزان تولید فرآورده های گوشتی در کشور در حدود 420 هزارتن است که به طور میانگین برای 6 تا 6.5 میلیون نفر یک وعده غذایی در روز تولید می کند.
.
.
.
.
.
.
.
باشگاه خبر نگاران