دکتر همایون واحدی افزود: مصرف زیاد شیرینی موجب دچار شدن به چاقی میشود. از سوی دیگر افراد هنگام دید و بازدید چای مصرف میکنند این در حالیست که نوشیدنی زیاد چای پررنگ و استفاده از قند همراه آن ابتلا به ریفلاکس و تشدید آن را در پی دارد.
وی با اشاره به مصرف آجیل هنگام نوروز گفت: آجیلها محتوی مقدار زیادی نمک هستند که مصرف آنان برای مبتلایان به کبد چرب که دچار فشار خون نیز هستند، مضر است چرا که چربی موجود در مغزها برای بیماران کبد چرب ضرر دارد.
واحدی در پایان توصیه کرد: افراد در دید و بازدیدهای متعدد نوروزی از مصرف زیاد آجیل، چای و شیرینی خودداری کنند و به جای آن میوه بخورند چرا که میوهها حاوی فیبر هستند و عملکرد دستگاه گوارش را تسهیل میکنند البته در خوردن میوهها هم نباید افراط کنند.
.
.
.
.
.
.
.
ایسنا