مدیرعامل اتحادیه دامداران هر واحد تولیدی را به مثابهی یک بنگاه اقتصادی دانست و گفت: «واحدهای تولید گوشت و شیر علاوه بر ایجاد اشتغال، ارزش سالیانهی شیر و گوشت خام به هفت میلیارد دلار رسانده و ارزش فرآوری محصولات جانبی نیز 10 میلیارد دلار برآورد میشود و یک میلیون بهرهبردار بهطور مستقیم در این بخش فعالیت میکند.»
او با اشاره به بالابودن قیمت گوشت گفت: «افزایش قیمت گوشت که نارضایتی مصرفکنندگان را بهدنبال دارد، ناشی از عواملیست که هم تولیدکنندگان گوشت و هم مسئولان بخش کشاورزی بر آن تاثیر مستقیم دارند.»
جهاندار نبود کارگروه قیمتگذاری و نظارت بر قیمت گوشت را موید همین مساله دانست.
او با اعلام آمادگی از همکاری بخش دامی برای بررسی کارشناسانهی عوامل افزایش محصولات دامی مسئولان کشور گفت: «تا ضریب تبدیل گوشت شیر به یک فرم منطقی برسد؛ واحدهای تولید دامی کشور آمادگی کامل دارد با دستگاههای ذیربط همکاری لازم را به عمل آورد.»
مدیرعامل اتحادیهی دامداران، تولیدکنندگان را نیز در افزایش قیمت شیر و گوشت موثر دانست و گفت: «گاوداری که باید 5/7 تن شیر تولید کند، اگر نتواند به تولید حجم مذکور دستیابی پیدا کند؛ متعاقب آن بازار با کمبود عرضه و افزایش تقاضا روبهرو خواهد شد که خودبهخود موجب افزایش قیمتها میشود.»
جهاندار بالابودن هزینههای سربار، بالابودن قیمت نهادهها، عرضه نکردن گوشت بر اساس قیمت تمامشده در بازار را از مشکلات دیگر صنعت دامپروری بیان کرد.