به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی زمزم ایران، شرکت زمزم تهران با توجه به ناپایدار بودن آسپارتام در فرمولاسیون محصولات بدون قند و به منظور ایجاد طعم مطلوبتر در محصولات فوق اقدام به مطالعه و بررسی ترکیبات مجاز و جایگزین دیگر در نوشابه های دایت نمود. به همین منظور این شرکت پس از کسب مجوز مصرف سوکرالوز از اداره نظارت ،از این ماده به جای آسپارتام در محصولات بدون قند استفاده کرده و با استفاده از فرمولاسیون جدید اقدام به تولید محصولات بدون قند، با کیفیت مطلوبتر و پایداری بیشتر نمود. شایان ذکر است که در ترکیب این محصول به جهت بهبود و همپوشانی طعم، علاوه بر سوکرالوز از آسه سولفام نیز استفاده میگردد. موافقت اداره کل نظارت بر موادغذایی در اواخر فروردین ماه 89 صورت گرفته است. تولید آزمایشی محصول پرتقالی بدون قند با فرمول فوق الذکر در بهمن ماه سال 88 انجام گردید.