یکشنبه / ۲۰ تیر ۱۳۸۹ / ۱۳:۳۸
سرویس : آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم
کد خبر : ۱۶۴۳۰
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم
اصلاح فرمول نوشابه

اصلاح فرمول نوشابه های گازدار بدون قند به منظور ایجاد طعم مطلوب در محصولات بدون قند

به گزارش شبکه خبری ایران ، فودنا ، شرکت زمزم تهران اقدام به اصلاح فرمولاسیون نوشابه های گازدار بدون قند نمود و با کسب مجوز از اداره کل نظارت بر موادغذایی و آشامیدنی به جای آسپارتام از سوکرالوز در تولید محصولات فوق استفاده شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مادر تخصصی زمزم ایران، شرکت زمزم تهران با توجه به ناپایدار بودن آسپارتام در فرمولاسیون محصولات بدون قند و به منظور ایجاد طعم مطلوبتر در محصولات فوق اقدام به مطالعه و بررسی ترکیبات مجاز و جایگزین دیگر در نوشابه های دایت نمود. به همین منظور این شرکت پس از کسب مجوز مصرف سوکرالوز از اداره نظارت ،از این ماده به جای آسپارتام در محصولات بدون قند استفاده کرده و با استفاده از فرمولاسیون جدید اقدام به تولید محصولات بدون قند، با کیفیت مطلوبتر و پایداری بیشتر نمود. شایان ذکر است که در ترکیب این محصول به جهت بهبود و همپوشانی طعم، علاوه بر سوکرالوز از آسه سولفام نیز استفاده میگردد. موافقت اداره کل نظارت بر موادغذایی در اواخر فروردین ماه 89 صورت گرفته است. تولید آزمایشی محصول پرتقالی بدون قند با فرمول فوق الذکر در بهمن ماه سال 88 انجام گردید.

(یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۸۹) ۱۳:۳۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها