اشترودل نوعی غذای آماده است که برای اولین بار در ایران توسط شرکت نان قدس رضوی تولید می شود و مغزی آن توسط شرکت گلهار تهیه می شود .برای نمونه در تهیه اشترودل پیتزا ترکیبی از کالباس 80% همراه با قارچ ، فلفل دلمه ، پنیر پیتزا و ادویه مخصوص بکار رفته است که بسیار لذیذ میباشد.
مدت زمان ماندگاری: 6ماه
شرایط نگهداری: حداقل در دمای 18-
انواع اشترودل های غذایی :
اشترودل اسفناج
اشترودل پنیر و گردو آماده
اشترودل پیتزا آماده
اشترودل پیتزا ساندویچی
اشترودل پیتزا لقمه ای
اشترودل جوجه کباب
اشترودل ساندویچی آماده مرغ
اشترودل گوشت و قارچ آماده
پیراشکی رضوی گوشت و قارچ
نحوه استفاده:
ابتدا محصول را از فریزرخارج کرده و آن را به مدت 20دقیقه در طبقه پایین فر گذاشته تااز حالت فریز خارج شده (و یا به مدت چند ساعت در دمای معمولی گذاشته شود) و سپس به مدت 15تا20 دقیقه دردمای 190-180 سانتیگراد درداخل فرقرار دهید در حالت پخته بودن محصول فقط کافی است که محصول را به مدت یک دقیقه در ماکرو فر و یا سه دقیقه در فرگرم شود.
توجه :زمان پخت را بر حسب سلیقه میتوان تغییر داد.
تلفن : 8-6654002-0511
تلفن روابط عمومی: 0511-6667759
آدرس سایت : www.nanrazavi.ir
ایمیل : info@nanrazavi.ir