دوشنبه / ۱ آبان ۱۴۰۲ / ۰۷:۴۴
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۱۱۷۱۵۳
گزارشگر : ۳۵۵۱
سرویس تغذیه و سلامتی

بررسی میزان باقیمانده سموم و نیترات در فرآورده‌های کشاورزی

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، بر ضرورت سلامت سبزی، صیفی و میوه‌ها از نظر سموم باقی مانده و دفع آفات، تاکید کرد.

(دوشنبه ۱ آبان ۱۴۰۲) ۰۷:۴۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها