تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
رژیم غذایی نامناسب می تواند خطر چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و برخی سرطان ها را افزایش دهد.
چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳
احتمال افزایش ۲۵ درصدی بودجه طرح «امنیت غذایی» / جزییات یارانه حمایتی کودکان دچار سوء تغذیه
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن اشاره به اینکه تاکنون ۱۳۵ هزار کودک تحت پوشش طرح امنیت غذایی قرار گرفته‌اند، از احتمال افزایش حدود ۲۵ درصدی بودجه این طرح نسبت به سال گذشته خبر داد.
شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۹:۵۰
غذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را افزایش می دهند
براساس یک مطالعه جدید، مصرف مکرر غذاهای دریایی می تواند احتمال قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خطرناک را افزایش دهد.
شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۹:۴۷
اکثر بیماران قلبی بیش از حد نمک مصرف می کنند
یک مطالعه جدید نشان می دهد که کاهش مصرف سدیم (نمک) برای درمان بیماری قلبی بسیار مهم است، اما اکثر بیماران قلبی قادر به محدود کردن مصرف نمک خود نیستند.
سه شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
عوارض باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی
سرپرست اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی را تهدیدی برای سلامت و خسارت به تجارت بین المللی دانست.
یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۸:۰۰
خواص کیوی از تقویت سیستم ایمنی تا کمک به کاهش وزن
کیوی سرشار از ویتامین‌های E و C است که هر دو می‌توانند در تقویت سیستم ایمنی و مقابله با استرس و پیری زودرس مفید باشند.
شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ - ۸:۱۱
تدوین الگوی غذای سالم/جلوگیری از بیماری های گوارشی
رئیس سازمان غذا و دارو، از توسعه تولید غذاهای سودمند و فراسودمند در کنار تقویت فرایندهای کنترلی برای بالا بردن کیفیت غذا خبر داد.
شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ - ۸:۰۷
خطر سرطان‌زایی در نمک های رنگی و دریا/ نمک یُددار مصرف کنید
کارشناس سازمان غذا و دارو، با اشاره به وجود فلزات سنگین در نمک های تصفیه نشده و متفرقه گفت: نمک دریا و نمک‌های رنگی دارای انواع ناخالصی‌ها بوده که خطر سرطان زایی آنها به اثبات رسیده است.
سه شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ - ۸:۱۲
استفاده مکرر از روغن سرخ کردنی روند آسیب مغزی را تسریع می کند
بر اساس یک مطالعه حیوانی، گرم کردن مجدد روغن پخت و پز ممکن است تخریب عصبی را افزایش دهد.
پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
پیشنهاد طب سنتی؛ هر روز یک مدل آجیل بخورید
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارتباط با زمان و مقدار مصرف آجیل، نکاتی را متذکر شد.
پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
محققان: سرکه سیب در سه ماه بین ۶ تا ۸ کیلوگرم از وزن شما را کم می‌کند
نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف روزانه سرکه به افراد دارای اضافه وزن کمک می‌کند تا هشت کیلوگرم وزن کم کنند.
پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
نوشابه گازدار خطر دیابت نوع۲ را در پسران افزایش می دهد
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد پسرانی که مقدار زیادی نوشابه شیرین گازدار و آبمیوه می نوشند در آینده بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.
سه شنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
در ایام نوروز/ نگران کمبود شیرخشک نباشید
سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، اولویت این اداره کل در ایام نوروز را، مدیریت مطلوب شیرخشک عنوان کرد.
سه شنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
میوه خشک جایگزین آجیل شور و شیرینی شود
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، جایگزینی شیرینی و آجیل شور با میوه خشک را معقول دانست.
سه شنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
نکات تغذیه ای برای روزه دارانی که چربی خون دارند
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نکات تغذیه ای در مورد روزه داری مبتلایان به چربی خون را تشریح کرد.
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰
خوردن زولبیا و بامیه منجر به افزایش وزن می شود
استاد تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نسبت به افزایش وزن روزه داران به دنبال مصرف زولبیا و بامیه در ساعات افطار تا سحر هشدار داد.
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹
خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد
برخی شواهد معتبر وجود دارد که از رابطه بین مصرف ماست و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ حمایت می کند، اما این شواهد محدود است.
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
امکان جست و جوی انواع شیرخشک نوزادان در سامانه تیتک
رئیس اداره شیرخشک سازمان غذا و دارو، از اضافه شدن امکان جست‌وجوی شیرخشک معمولی به سایر شیرخشک های مصرفی نوزادان در سامانه تیتک خبر داد.
یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۹:۵۷
تغذیه سالم با داشتن مغز سالم مرتبط است
دانشمندان مدت‌ها است متوجه شده‌اند افرادی که غذای سالم می‌خورند، با افزایش سن، مغز سالم‌تری دارند، از جمله احتمال ابتلا به زوال عقل در آنها کاهش می یابد.
یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۸:۲۶
چند توصیه‌ تغذیه‌ای برای ایام روزه‌داری
پیروی از یک الگوی غذایی متنوع و متعادل در ماه رمضان به منظور حفظ سلامت بدن با محدود کردن غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند و نمک زیاد از جمله توصیه‌های اکید متخصصان برای ایام روزه‌داری است.
شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵