(جمعه ۲۲ شهریور ۱۳۸۷) ۱۵:۰۲

کارشناس صنایع غذایی

جوامع اسلامی برای معرفی برند حلال بین‌المللی باهم توافق کنند

یک کارشناس صنایع غذایی با بیان اینکه قرار دادن برچسب حلال بر روی محصولات غذایی برای بسیاری از کشورها حائز اهمیت است، ادامه داد: این برچسب حلال به کسانی که اطلاعات داخلی غذا را ندارند کمک بسیاری می‌کند و این برند نیز همچون مهر استاندارد، به خصوص به مسلمان‌هایی که در سراسر دنیا زندگی می‌کنند، از محتویات غذا اطمینان می‌دهد

مهندس علیرضا حسینیان در گفت‌وگو با خبرنگار صنایع غذایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، برند حلال را به طور صد درصد در توسعه و روند صادرات کشورها مثبت دانست و با اشاره به اینکه این برند در داخل کشور ما نمی‌تواند تاثیری داشته باشد، خاطرنشان کرد: در تهیه محصولات غذایی نیز می‌توان از موادی که دارای برچسب یا به تعبیری برند حلال هستند، استفاده کرد و به همین دلیل زدن برند حلال را می‌توان برای مواد اولیه محصولات غذایی، همچون مواد اولیه ژلاتین به‌کار برد.

حسینیان با بیان اینکه برای شناساندن فرهنگ و ویژگی‌های کشورمان به دورترین نقاط دنیا هزینه‌های بسیاری لازم است، ادامه داد: با قرار دادن برند حلال بر روی محصولات غذایی، می‌توان به جای صرف زمان و هزینه طولانی جهت شناساندن ویژگی‌های تولید مواد غذایی کشورمان، مردم جهان را فقط با یک علامت (برند حلال ) آشنا و از چگونگی تولید محصولات غذایی درکشورمان آگاه کرد.

او اضافه کرد: هر چند که کشور ما کشوری اسلامی است و تمام محصولات غذایی کشورمان به روش حلال تولید می‌شود ولی بسیاری از نقاط دنیا با کشورمان آشنایی چندانی ندارند و این شناساندن نیز در درازمدت و با اقدامات گسترده‌ای میسر خواهد بود در حالی که برند حلال از صرف این زمان طولانی جلوگیری کرده و سایر کشورها فقط کافی است که برند حلال هر کشور را بشناسند.

این کارشناس صنایع غذایی گفت: همه کشورهای مسلمان می‌توانند به‌صورت مشترک یک علامت بین‌المللی حلال داشته باشند و برای معرفی یک برند حلال بین‌المللی با یکدیگر توافق کنند.

حسینیان در بخش دیگری از سخنان خود درباره استفاده نشدن از تمام ظرفیت‌های واحدهای صنایع غذایی اذعان کرد: متاسفانه به‌رغم اینکه در کشور ما تنها از 30 تا 40 درصد ظرفیت واحدهای صنایع غذایی استفاده می‌شود ولی همچنان شاهد هستیم که مجوز احداث واحدهای صنایع غذایی به راحتی و بدون هیچ شرط و شروطی در اختیار همه افراد و برای همه محصولات که متقاضی هستند قرار می‌گیرد.

او با تاکید بر اینکه در دادن مجوزهای صنایع غذایی هیچگونه ملاک، استاندارد و چارچوبی وجود ندارد، تصریح کرد: در این رابطه با یک برنامه‌ریزی ساده می‌توان از ایجاد واحدهای بیش از نیاز کشور جلوگیری و از تمام ظرفیت‌ واحدهای موجود صنایع غذایی استفاده کرد.

وی در پایان تصریح کرد: در صدور مجوزهای صنایع غذایی، شناسایی افراد، کارشناسی نوع محصول، نوع سرمایه‌گذاری و محل طرح باید به دقت در نظر گرفته شود و پس ازآن باید تسهیلات کافی در اختیار متقاضیان قرار گیرد.


©www.foodna.com ---

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شبکه خبری صنایع غذایی ایران می باشد.