(جمعه ۴ آبان ۱۳۹۷) ۱۲:۰۰

راندمان تولید قارچ 20 درصد کاهش یافت/ قیمت هر کیلو قارچ درجه یک 9 هزار و 500 تومان

یک مقام مسئول گفت:با توجه به آنکه کامپوست های تابستانه به دلیل کاهش رطوبت هوا کارایی لازم را ندارد، از این رو میزان تولید با افت 20 درصدی روبروست.

محمد حسن افشار رئیس هیات مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان قارچ خوراکی از کاهش 20 درصدی راندمان تولید خبر داد و گفت: با توجه به آنکه کامپوست های تابستانه به دلیل کاهش رطوبت هوا کارایی لازم را ندارد، از این رو میزان تولید با افت 20 درصدی روبروست.
به گفته وی با توجه به افزایش مصرف در فصل سرما قیمت هر کیلو قارچ درجه یک به 9 تا 9 هزار و 500 تومان رسیده است.
افشار قیمت قارچ طی روزهای آتی را در بازار پیش بینی کرد و افزود: با توجه به کاهش تولید انواع صیفی در فصل زمستان، مصرف قارچ به عنوان یک منبع پروتئینی در این ایام افزایش می یابد که این امر موجب شده قارچ به نرخ واقعی خود در بازار برسد.
بیشتر بخوانید: بهبود قیمت قارچ در بازار/رشد صادرات قارچ در راه است
این مقام مسئول قیمت تمام شده هر کیلو قارچ را 9 هزار و 500 تومان اعلام کرد و گفت: با احتساب سود تولیدکننده هر کیلو قارچ به نرخ 10 هزار و 500 تا 11 هزار تومان باید در بازار عرضه شود که این امر بدان معناست که پرورش دهندگان به نقطه سربه سر رسیدند.
وی با اشاره به اینکه نرخ کنونی هر کیلو قارچ در بازارهای جهانی  2 تا 2.5 دلار است، بیان کرد: با وجود افزایش هزینه های تولید اعم از بسته بندی، حمل و نقل و عوارض گمرکی، نوسان نرخ دلار موجب شده که صادرات قارچ برای صادرکنندگان جذابیت داشته باشد، از این رو انتظار می رود که وزارت جهاد کشاورزی و صمت زمینه حضور صادرکنندگان در بازارهای جهانی را فراهم کند.
رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان قارچ خوراکی در پایان با انتقاد از هزینه های بالای حمل و نقل هوایی تصریح کرد: قارچ محصول فساد پذیر است که باید صادرات آن به کشورهای همسایه با حمل و نقل هوایی صورت گیرد، از این رو دولت همانند دهه 70 باید سوبسید به حمل و نقل هوایی پرداخت کند تا زمینه حضور صادرکنندگان در بازار های جهانی را فراهم شود.
محمد حسن افشار رئیس هیات مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان قارچ خوراکی از کاهش 20 درصدی راندمان تولید خبر داد و گفت: با توجه به آنکه کامپوست های تابستانه به دلیل کاهش رطوبت هوا کارایی لازم را ندارد، از این رو میزان تولید با افت 20 درصدی روبروست.
به گفته وی با توجه به افزایش مصرف در فصل سرما قیمت هر کیلو قارچ درجه یک به 9 تا 9 هزار و 500 تومان رسیده است.
افشار قیمت قارچ طی روزهای آتی را در بازار پیش بینی کرد و افزود: با توجه به کاهش تولید انواع صیفی در فصل زمستان، مصرف قارچ به عنوان یک منبع پروتئینی در این ایام افزایش می یابد که این امر موجب شده قارچ به نرخ واقعی خود در بازار برسد.
بیشتر بخوانید: بهبود قیمت قارچ در بازار/رشد صادرات قارچ در راه است
این مقام مسئول قیمت تمام شده هر کیلو قارچ را 9 هزار و 500 تومان اعلام کرد و گفت: با احتساب سود تولیدکننده هر کیلو قارچ به نرخ 10 هزار و 500 تا 11 هزار تومان باید در بازار عرضه شود که این امر بدان معناست که پرورش دهندگان به نقطه سربه سر رسیدند.
وی با اشاره به اینکه نرخ کنونی هر کیلو قارچ در بازارهای جهانی  2 تا 2.5 دلار است، بیان کرد: با وجود افزایش هزینه های تولید اعم از بسته بندی، حمل و نقل و عوارض گمرکی، نوسان نرخ دلار موجب شده که صادرات قارچ برای صادرکنندگان جذابیت داشته باشد، از این رو انتظار می رود که وزارت جهاد کشاورزی و صمت زمینه حضور صادرکنندگان در بازارهای جهانی را فراهم کند.
رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان قارچ خوراکی در پایان با انتقاد از هزینه های بالای حمل و نقل هوایی تصریح کرد: قارچ محصول فساد پذیر است که باید صادرات آن به کشورهای همسایه با حمل و نقل هوایی صورت گیرد، از این رو دولت همانند دهه 70 باید سوبسید به حمل و نقل هوایی پرداخت کند تا زمینه حضور صادرکنندگان در بازار های جهانی را فراهم شود.


©www.foodna.com ---

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شبکه خبری صنایع غذایی ایران می باشد.