(پنج شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱) ۱۸:۰۰

تولید 25 درصد گوشت قرمز کشور در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل امور عشایری استان چهارمحال و بختیاری گفت: عشایر استان 25درصد گوشت قرمز کشور را تولید می کنند.

به گزارش فودنا و به نقل از روابط  عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال بختیاری ، مهندس خالد طاهری با بیان اینکه عشایر استان بر خلاف دیگر قشرهای جامعه، معمولاً تولیدکننده هستند، افزود: تهیه بسیاری از مواد اولیه و دامی توسط عشایر کشور تامین می شود که در این بین نقش عشایر استان چهارمحال و بختیاری در تامین بخش اعظمی از اینگونه نیازها غیرقابل انکار است.

وی یادآور شد: هم اکنون چهارمحال و بختیاری بیش از 20هزار خانوار عشایری ثبت شده در دل خود دارد که این تعداد 16 درصد جمعیت کشور را شامل می شود.

مدیرکل امور عشایری استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه جمعیت عشایر استان 133 هزار نفر است، تاکید کرد: این تعداد جمعیت عشایری در قالب ایل های بختیاری، دهکردی، قشقایی،چهازی و نصر آبادی زندگی می کنند.

وی با اشاره به اینکه قسمت اعظم دامهای کشور در اختیار عشایر است، گفت: بیش از یک میلیون و 500 راس از دامهای سبک و سنگین استان در اختیار عشایر این استان است.


©www.foodna.com ---

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شبکه خبری صنایع غذایی ایران می باشد.