(جمعه ۸ خرداد ۱۳۸۸) ۱۶:۰۶

معاونت امور دام

رشد تولید گوشت قرمز و سفید، شیر و تخم مرغ در برنامه چهارم

معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: تولید گوشت قرمز در برنامه چهارم توسعه نسبت به برنامه سوم 11 درصد، گوشت مرغ 38 درصد، شیرخام 30 درصد و تخم مرغ 19 درصد رشد داشته است

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس ، معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: تولید گوشت قرمز در کشور با رشدی 11 درصدی از 3 میلیون و 22 هزار تن در چهار سال اول برنامه سوم به 3 میلیون و 365 هزار تن در برنامه چهارم رسیده است.
مقایسه تولیدات چهارساله برنامه چهارم در زیربخش امور دام با برنامه سوم توسعه نشان می دهد، تولید شیر خام با رشدی معادل 30 درصد از 24 میلیون و 661 هزار تن طول چهار ساله برنامه سوم به 31 میلیون و 943 هزار تن در برنامه چهاررم افزایش یافته است.
بنابر این گزارش، تولید گوشت مرغ در این مدت با رشدی برابر 38 درصد از 4 میلیون و 83 هزار تن به 5 میلیون و 630 هزار تن در چهار سال اول برنامه رسیده است.
این گزارش حاکی است: تولید تخم‌ مرغ با رشدی برابر 19 درصد از 2 میلیون و 412 هزار تن در 4 سال اول برنامه سوم به 2 میلیون و 866 هزار تن و عسل با رشدی معادل 43 درصد از 111 هزار تن به 159 هزار تن رسیده است.


©www.foodna.com ---

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شبکه خبری صنایع غذایی ایران می باشد.