سه شنبه / ۱۳ تیر ۱۳۸۵ / ۱۳:۳۴
سرویس : آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم
کد خبر : ۹۸
گزارشگر : ۱۰۰۵
سرویس آشامیدنی ها و نوشیدنی های گرم
با صد میلیون دلار سرمایه گذاری

رانی در ایران تولید می شود

گروه صنعتی العوجان، آبمیوه ی رانی را در ایران تولید می کند. العوجان با سرمایه گذاری صد میلیون دلار، کارخانه ی رانی ایرانیان و کارخانه ی قوطی سازی آلومینیم کاوه را در شهرک صنعتی کاوه، در استان مرکزی راه اندازی می کند. قرار است این دو کارخانه که سهام هر دوی آن ها، به طور کامل در دست سرمایه‌گذاران عربستانی و قطری ست، در سه ماهه ی اول سال 1386 به بهره برداری برسد.

گروه صنعتی العوجان، اعلام کرده که آبمیوه­ی رانی را در ایران تولید می­کند. العوجان که یکی از صد شرکت برتر عربستان ا­ست با سرمایه­گذاری صد میلیون دلار، کارخانه­ی رانی ایرانیان و کارخانه­ی قوطی­سازی آلومینیم کاوه را در شهرک صنعتی کاوه، در استان مرکزی راه­اندازی می­کند. قرار است این دو کارخانه که سهام هر دوی آن­ها، به طور کامل در دست سرمایه‌گذاران عربستانی و قطری­ست، در سه ماهه­ی اول سال 1386 به بهره­برداری برسد.

تولیدات کارخانه­ی رانی ایرانیان، علاوه بر مصرف در ایران، به کشورهای همسایه و به ویژه به آسیای میانه صادر خواهد شد.

به گفته­ی عادل العوجان، رییس هیات مدیره­ی گروه صنعتی العوجان، رانی ایرانیان همراه با دیگر کارخانه های این شرکت در عربستان سعودی و امارات متحده­ی عربی، تولیدات العوجان را تا دو میلیارد قوطی در سال، افزایش می­دهند. گروه صنعتی العوجان صد سال پیش و در سال 1284 خورشیدی در بحرین تاسیس شد که در حال حاضر در زمینه­ی نوشابه­های گازدار، آبمیوه، شیرینی و شکلات و چای شرد فعالیت دارد. سال گذشته، در میان برندهای العوجان، فروش برند رانی به تنهایی 150 میلیون دلار بوده است. رانی از نوع آب­میوه­های پالپ­دارست که برای نخستین بار به صورت قاچاق از مرزهای غربی و جنوبی ایران وارد کشور شد و اکنون در شهرهای کردستان هر بسته­ی بیست و چهار تایی آن با قیمت شش هزار و هشت صد تومان به فروش می­رسد.

آبمیوه­ی پالپ­دار رانی پس از ورود به ایران، مورد توجه مصرف­کنندگان قرار گرفت تا آن جا که آبمیوه­های پالپ­دار را با عنوان رانی می­شناسند و به گفته­ی عادل العوجان، 35 درصد بازار آبمیوه­ در ایران را از آن خود ساخته است.

همین محبوبیت باعث شد که شرکت­های ایرانی تولیدکننده­ی آبمیوه، تولید این گونه آبمیوه­ را هم به فعالیت­های خود بیافزایند؛ اما به علت قیمت و به ویژه طعم رانی، هیچ کدام نتوانستند موفقیت رانی را به دست آورند. موفقیتی که سرانجام گروه صنعتی العوجان را متقاعد ساخت تا برای تولید رانی و دیگر محصولاتش در ایران، صد میلیون دلار سرمایه­گذاری کند که نزدیک به 20 میلیون دلار آن، برای راه­اندازی شرکت پخش کننده­ی محصولات العوجان در ایران اختصاص می­یابد.

گروه صنعتی العوجان، هفت سال پیش و برای نخستین بار با حضور در نمایشگاه اختصاصی عربستان در ایران، شناخته شد و از سال 1382 که تعرفه­ی واردات آبمیوه تعیین شد، تصمیم گرفت که به‌صورت رسمی در ایران حضور یابد.

فعالیت گروه صنعتی العوجان در ایران با برگزاری میهمانی شامی در سالن زمرد هتل هما و با حضور میهمانانی از ایران، عربستان و چند کشور خارجی دیگر آغاز شد. سید محمدخاتمی، رییس­جمهور سابق ایران، شناخته­ترین این میهمانان بود. فودنا در پرسش و پاسخ کوتاهی که خاتمی با خبرنگاران داشت؛ از او پرسید: «شما را به عنوان چهره­ای فرهنگی می­شناسند پس اگر می­شود بفرمایید که چگونه دعوت این جمع را برای حضور در میان آنان پذیرفته­اید؟ خاتمی در پاسخ به شیخ حسن انصاری اشاره کرد و گفت: « مگر شما فرهنگی­تر از کسی مانند آقای انصاری می­توانید پیدا کنید که منشا خدمات بسیاری بوده و در گراش، مدرسه، بیمارستان و فرودگاه ساخته؟» شیخ حسن انصاری که خاتمی به او اشاره کرد سرمایه­دار مقیم قطر و از سرمایه­گذاران اصلی در راه­اندازی کارخانه­های رانی ایرانیان و قوطی­سازی آلومینیم کاوه است. 

پیمان رشیدی، مدیر شرکت رانی ایرانیان نیز در این میهمانی شام، سخنان خود را با تشکر از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به خاطر همکاری با این شرکت در صدور مجوزهای لازم به پایان برد.

 

(سه شنبه ۱۳ تیر ۱۳۸۵) ۱۳:۳۴
mahsa
۱۳۹۲/۰۴/۱۱
2
0
0

خوبه

مرتضی ترکاشوند
۱۳۹۳/۱۲/۱۰ Iran
0
0
0

خوبه اما شماره تلفن هارو ذکر کنید


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها