او در گفت و گو با خبرگزاری ایرنا، با بیان آن که این شرکت، کشت آزمایشی نهال ماکادمیا را از سال 80 با همکاری تولیدکنندگان استرالیایی در یک باغ دو هکتاری در شمال کشور آغاز کرده، ابراز امیدواری کرد که نهالهای کشت شده، بهمنماه امسال به مرحلهی گلدهی و تولید میوه برسند.
مینباشی معینی وضعیت رشد نهالهای کشت شده را بسیار مناسب خواند و افزود: «این تجربه نشان داد که ایران و به ویژه شمال کشور، منطقه بسیار مساعدی برای تولید فندق استرالیایی است.»
او در ادامه فندق استرالیایی را در ردیف خشکبارهای مرغوب و گرانقیمت جهان دانست و گفت: «سالانه یک صد هزار تن فندق استرالیایی در جهان تولید و به قیمت بسیار بالا در بازارهای جهانی پیشفروش میشود و استرالیا با تولید سالانه 37 هزار تن ماکادمیا، بالاترین سهم تولید این خشکبار مرغوب و گرانقیمت را در جهان دارد.»
این مقام مسئول افزایش درآمد کشاورزان، تامین بخشی از روغن خوراکی مورد نیاز کشور و توسعهی صادرات غیرنفتی را بخشی از مزایای گسترش کشت ماکادمیا در ایران برشمرد.
بررسی شرایط آب و هوایی و دمای 20 سال اخیر استانهای شمالی ایران، نشان میدهد که در صورت کشت نهال ماکادمیا در این مناطق، محصول بهتری از آنچه که در استرالیا تولید میشود، به دست خواهد آمد.