سه شنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۲
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۹۴۵۱۲
گزارشگر : ۳۵۵۱
سرویس تغذیه و سلامتی

وعده غذایی سالم تر به معنای بروز سکته و حمله قلبی کمتر است

طبق نتایج مطالعه جدید، پیروی از یک رژیم غذایی سالم می تواند خطر سکته و حمله قلبی را کاهش دهد.

«ژیلی شان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره می‌گوید: «اگرچه هر الگوی رژیم غذایی سالم حاوی ترکیبی متفاوتی از اجزای رژیمی است، اما مطالعه ما نشان می‌دهد که پیروی از هر نوع رژیم غذایی سالم با کاهش ریسک بیماری قلبی عروقی مرتبط است.»
در این مطالعه بر امتیاز چهار نوع الگوی رژیم غذایی تمرکز شد: شاخص تغذیه سالم ۲۰۱۵؛ رژیم جایگزین مدیترانه ای؛ شاخص رژیم غذایی گیاهی سالم؛ و شاخص تغذیه سالم جایگزین.
اگرچه این چهار نوع رژیم غذایی باهم فرق داشتند، اما همگی بر مصرف غلات کامل، سبزیجات، میوه، حبوبات و مغزیجات آجیلی و مصرف کمتر گوشت قرمز و فراوری شده و نوشیدنی‌های قندی تاکید داشتند.
آنها با استفاده از داده‌های مربوط به ۷۵ هزار زن در یک مطالعه، حدود ۹۱ هزار زن در مطالعه دیگر، و بیش از ۴۳ هزار مرد، هر رژیم غذایی را با ریسک بیماری قلبی عروقی مقایسه کردند.
در طول چندین دهه پیگیری وضعیت این افراد، محققان دریافتند افرادی که رژیم غذایی سالمی داشتند در مقایسه با افرادی که همواره رژیم غذایی سالمی نداشتند، ۱۴ تا ۲۱ درصد کمتر با ریسک بیماری قلبی عروقی روبرو بودند.
همه الگوهای سالم غذایی دارای تأثیر مشابه بر کاهش ریسک بیماری قلبی عروقی بودند.
 
(سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۹) ۰۸:۴۲

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها