یکشنبه / ۱۴ مهر ۱۳۹۸ / ۱۶:۱۳
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۸۸۹۱۹
گزارشگر : ۳۵۵۱
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ آغاز شد

اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در ۱۴ استان به طور همزمان آغاز شد. در این طرح، ۳۸ کشتارگاه مجهز به خط دو تولید کیفی، شدند.

علیرضا رفیعی‌پور - رئیس سازمان دامپزشکی کشور - امروز (یکشنبه) در حاشیه بازدید از کشتارگاه به مناسبت روز ملی دامپزشکی در رابطه با تعداد کشتارگاه‌های مجهز به خط دو تولید، اظهار کرد: از مجموع ۲۲۰ کشتارگاه فعال صنعتی طیور کشور با ظرفیت ۵۲۰ هزار قطعه در ساعت، ۵۷ کشتارگاه به خط دو تولید اتوماتیک تخلیه امحا و احشا مجهز هستند.
وی افزود: از این تعداد ۳۸ کشتارگاه با ظرفیت  ۱۴۶ هزار قطعه در ساعت در ۱۴ استان کشور وارد مدار تولید رتبه‌های A و +A شدند که  ۳۳ واحد دارای رتبه A و پنج واحد دارای رتبه +A هستند.
رفیعی‌پور با اشاره به استان‌های دارای خط دو تولید، تصریح کرد: این طرح از امروز در استان‌های اردبیل، اصفهان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، زنجان، فارس، گلستان، مازندران، مرکزی، گیلان، قم، لرستان و سمنان اجرایی می‌شود.
وی گفت: ۳۰ درصد ظرفیت تولید گوشت مرغ کشور با رتبه‌های A و +A تولید کیفی می‌شود که‌ تولیدات این کشتارگاه‌ها به مقاصد صادراتی آسیا و اوراسیا خواهد بود.
او افزود: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در جهت حمایت از تولید کشور است.
رییس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: این طرح باعث ایجاد کیفیت در خرید مرغ و محصول نهایی گوشت مرغ در بخش‌های قطعه‌بندی می‌شود که به طور حتم شعار غذای سالم - انسان سالم اجرایی خواهد شد.
رفیعی‌پور با تاکید بر نیاز بازار به فضای رقابتی گفت: این طرح  باعث ایجاد رقابت در بین تولیدکنندگان و تولید با کیفیت می‌شود.
وی افزود: اجرای این طرح با همکاری تشکل های صنفی، کشتارگاه های صنعتی طیور و بسته بندی فرآورده های خام‌ دامی عملیاتی شده است.

(یکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۸) ۱۶:۱۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها