چهارشنبه / ۵ مهر ۱۳۸۵ / ۱۱:۲۰
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۸۸۵
گزارشگر : ۱۰۰۵
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

دستگاه تولید پروتئین تک سلولی بر پایه گاز طبیعی متان ساخته شد

عضو جامعه مخترعین و مبتکرین کشور از ساخت نخستین دستگاه تولید پروتئین تک سلولی یا تک یاخته‌ای با نام SCP بر پایه گاز متان خبر داد.

«فرخ میرزانمدی»، روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا افزود: «این دستگاه با استفاده از گاز طبیعی متان اقدام به تولید پروتئین تک‌سلولی می‌کند که برای تغذیه دام، طیور و آبزیان بسیار مفیدست.»

او ادامه داد با توجه به این که ایران از نظر ذخایر گاز در مقام دوم جهان قرار دارد، تولید و ساخت دستگاه‌هایی که از گازهای طبیعی استفاده می‌کنند، ضروری­ست.

میرزانمدی تصریح کرد در صورت دریافت تسهیلات لازم، قرارست با استفاده از این دستگاه در نخستین واحدی که به زودی راه­اندازی می‌شود، ده هزار تن پروتئین تک یاخته‌ای بر پایه گاز متان در سال تولید شود.

مدیرعامل شرکت فناوری زیستی تاکید کرد: «سالانه یک میلیون تن سویا و 200 هزار تن پودرماهی به کشور وارد می‌شود که تولید پروتئین تک یاخته‌ای می‌تواند کشور را از واردات آن­ها بی‌نیاز کند.»

او از راه‌اندازی دو واحد دیگر در صورت ارایه­ی تسهیلات بانکی برای تولید پروتئین تک­سلولی با استفاده از گاز طبیعی متان در استان گیلان و اردبیل در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

میرزانمدی خاطرنشان کرد: «این دستگاه بر اساس میکرو ارگانیسم‌های جداسازی شده و به روش کشت بیوتکنولوژیکی کار می‌کند.»

او ادامه داد: «این دستگاه برای تهیه و تولید پروتئین تک­سلولی از گاز متان تغذیه می‌کند که ارزان‌ترین گاز کربنی در کشور محسوب می‌شود.»

به گفته­ی او با استفاده از این دستگاه، از هر سه مترمکعب گاز متان می‌توان یک کیلوگرم پروتئین تک‌سلولی برای پرورش طیور، آبزیان و دام­ها تولید کرد.

عضو جامعه مخترعین و مبتکرین کشور افزود: «کاربرد عمده­ی این دستگاه در صنایع پرورش طیور، دام و آبزیان است که می‌توان به عنوان مکمل غذایی به جای پودرماهی و سویا استفاده شود.»

به گفته­ی میرزانمدی چون کشور ایران از نظر بیوتکنولوژی از طرف کشورهای اروپای­غربی و آمریکای مورد تحریم است؛ بنابراین استفاده از این دستگاه در کشور بسیار مفید و مقرون به صرفه است.

این دستگاه در جامعه مخترعین و مبتکرین کشور به ثبت رسیده است.

(چهارشنبه ۵ مهر ۱۳۸۵) ۱۱:۲۰
زاهدی
۱۴۰۱/۰۱/۰۶ Iran
5
0
0

سلام مدیریت محترم با تشکر از زحمات شما، در صورت امکان شماره تماس اقای میرزانمدی را برای من ارسال فرمائید کد خبر885 گزارشگر 1005 تلفن اینجانب09122523485

دکتر فرخ میرزانمدی
۱۴۰۱/۱۰/۲۴
0
0
0

تلفن 09121220322


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها