جمعه / ۸ تیر ۱۳۹۷ / ۱۳:۵۵ سرویس : تغذیه و سلامتیکد خبر : ۷۸۲۸۲گزارشگر : ۳۵۱۶ ایسنا سرویس تغذیه و سلامتی اینفوگرافی / تب کِریمه کنگو و عوامل ایجاد و پیشگیری «تب کِریمه کنگو» بیماریای است که برای نخستینبار در سال ۱۹۴۴ در شبهجزیره کریمه توسط دانشمندان روسی شناسایی شد و تب هموراژیک کریمه نام گرفت. در سال ۱۹۶۹ مشخص شد عاملِ تبِ خونریزیدهنده کریمه، مشابه عامل بیماریای است که در جریان اپیدمی سال ۱۹۵۶ در کنگو پیدا شد و ترکیب نام این دو منطقه علت نامگذاری این بیماری است. در این اینفوگرافی با عوامل ایجاد، مشخصات، زمینههای ایجاد و راههای پیشگیری و کنترل این بیماری آشنا خواهید شد. گرافیک: پدرام آقائی (جمعه ۸ تیر ۱۳۹۷) ۱۳:۵۵ تب کِریمه کنگو میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای) 12345 امتیاز 12345 برای امتیاز باید عدد وارد کنید پست الکترونیک را وارد کنید پست الکترونیک صحیح نیست پست الکترونیک نمایش داده شود. تعداد کاراکتر باقیمانده: 500 نظر خود را وارد کنید پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود. ارسال