پنج شنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۳:۰۴ سرویس : صنعت برنج و ماکارونیکد خبر : ۷۸۰۱۴گزارشگر : ۳۵۱۴ سرویس صنعت برنج و ماکارونی مطالب دانشگاهی، صنعتی حداقل ضوابط بهداشتی کارخانجات آرد (GMP) با توجه به مصرف عمده فرآورده های آردی به ویژه نان که در کشور ما درصد غالبی از رژیم غذایی را تشکیل می دهد و با توجه به اینکه این فرآورده ها اهمیت بسیاری در بهداشت و سلامتی مردم دارند به کارگیری روش های صحیح بهداشتی و تکنولوژیکی در تولید این گروه از محصولات از اهمیت ویژه ای برخوردار است. GMP عمومی شامل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی می باشد. که با کدFdop۱۰۶۱۱v۱ برروی سایت معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت (www.fdo.ir) موجود می باشد. حداقل ضوابط بهداشتی کارخانجات آرد (GMP) (پنج شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۷) ۱۳:۰۴ ضوابط بهداشتی - کارخانجات آرد - GMP - دانشگاهی میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای) 12345 امتیاز 12345 پست الکترونیک را وارد کنید پست الکترونیک نمایش داده شود. تعداد کاراکتر باقیمانده: 500 نظر خود را وارد کنید پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود. ارسال