به گفتهی فرشیدرخ تاکنون اقدامات اتحادیه کبابی و حلیم و آشپز برای جلوگیری از فروش آشهای غیرمجاز بی نتیجه مانده است.
او با اشاره به فعالیت حدود 700 واحد صنفی حلیم و آشپز در تهران عنوان کرد: «علاوه بر 700 واحد صنفی مجوزدار، واحدهای صنفی بسیاری نیز بدون مجوز در سطح شهر فعالیت دارند که در ماه رمضان بر تعداد آنها افزوده میشود.
فرشیدرخ عنوان کرد: «بر مشکلات تداخلهای صنفی و نیز جلوگیری از فعالیت واحدهای صنفی غیرمجاز، اقدام ویژه نظارتی وجود ندارد و اتحادیه نیز در این زمینه قدرتی ندارد.»
او افزود: «در حال حاضر برای ماه رمضان امسال طرحی برای جلوگیری از تداخلهای صنفی، پیشبینی شده که امیدواریم اجرایی شود.»
فرشیدرخ همچنین از طبخ غذا در خانهها و یا زیرزمینهای غیربهداشتی و سپس فروش آنها به رستورانها و نهادهای دولتی و غیردولتی نیز انتقاد کرد و خواستار رسیدگی به این وضعیت شد.
وی درباره قیمت آش و حلیم در ماه رمضان و وضعیت فعلی این بازار گفت: «با توجه به این که امسال قیمت گندم پوست کندهی حلیمی افزایش داشته و از 250 تومان به کیلویی 340 تومان رسیده و قیمت گوشت نیز افزایش داشته، لذا پیشبینی میشود مقداری قیمت آش و حلیم نیز رشد یابد.»