رئیس هیات مدیره انجمن پرورشدهندگان قارچ کشور در گفتوگو با خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) گفت: در حالیکه امکان تولید قارچهای رنگی از خانواده قارچ دکمهای در رنگهای قهوهای و کرمی وجود دارد اما به علت بیاعتمادی مردم به قارچهای مذکور تولید آن متوقف شده است.
محمدرضا نوربخش گفت: استفاده از قاچرهای رنگی در بسیاری از کشورهای آسیای شرقی مرسوم و از تولیدات فانتزی محسوب میشود اما به رغم امکان تولید قارچهای رنگی در ایران استفاده نمیشوند.
وی تصریح کرد: تولید قارچهای رنگی در صورتی که با اشاعه فرهنگ مصرف همراه باشد ضمن افزایش سرانه به تنوعطلبی ذائقه مصرفکننده منجر خواهد شد.
نوربخش همچنین از افزایش ظرفیت تولید کارخانههای قارچ خبر داد و گفت: حجم تولید قارچ در طول سال جاری به 30 هزار تن رسیده است که نسبت به سال گذشته 2 هزار تن افزایش در برداشته است.
65 درصد قارچ تولیدی در تهران مصرف میشود
عضو هیات مدیره انجمن پرورشدهندگان قارچ گفت: هرچند مصرف قارچ همزمان با عید نوروز در شهرستانها با 40 درصد افزایش روبرو میشود، حجم مصرف در تهران کاهش مییابد.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر در بیش از 17 میدان ترهبار تهران بیش از 65 درصد قارچ تولیدی کشور توزیع میشود.
نوربخش گفت: از 30 هزار تن قارچ تولیدی کشور 15 تا 17 هزار تن آن در استان تهران توزیع میشود./