گزارش ایانا، امیر ثقفی ظرفیت اسمی تولید موجود را 778 هزار و 200 قطعه دانست و تصریح کرد: این تعداد در هفت واحد فعال صنعتی و طی پنج دوره در سال پرورش مییابند
.وی از بلوغ زودرس، رشد سریع، مقاومت در برابر بیماریها و کم توقعی به عنوان خصوصیات بارز این پرنده نام برد و لزوم ایجاد تنوع غذایی را در فرهنگ جامعه با مصرف گوشت و تخم بلدرچین مورد تاکید قرار داد .
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین گفت: گوشت بلدرچین پروتئین بیشتری نسبت به گوشت دیگر پرندگان و نشخوارکنندگان دارد و به لحاظ وجود عناصر معدنی کمیاب و انواع ویتامینها در آن، برای رشد کودکان و تقویت بنیه افراد مسن و بیماران مبتلا به اسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب توصیه میشود.
ثقفی با اشاره به سرانه بالای سرمایه ثابت مورد نیاز پرورش بلدرچین، خواستار اختصاص تسهیلات اعتباری مناسب از سوی متصدیان امر شد و گفت: در صورت سرمایهگذاری لازم در این عرصه ظرفیت تولید سالیانه استان تا پایان برنامه چهارم توسعه به 750 تن خواهد رسید .
وی همچنین آمادگی این سازمان را به منظور هر گونه مساعدت به سرمایهگذاران برای افزایش کیفیت کشتارگاهی و بستهبندی و نیز سیستم نگهداری اعلام کرد و ایجاد این قابلیتها را گام مهمی در جهت افزایش حجم صادرات و کسب سهم بیشتری از بازار جهانی و منطقهای دانست.