دوشنبه / ۳ اسفند ۱۳۹۴ / ۰۹:۵۶
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۶۳۷۳۲
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل:

دانش فنی، تخصص و مهارت لازمه پرورش قارچ های خوراکی

به گزارش فودنا، سید احمد طاهری در مورد پرورش قارچ خوراکی در جمع بهره برداران با بیان اینکه پرورش قارچ های خوراکی در مقایسه با دیگر محصولات کشاورزی و باغی بسیار متفاوت است، گفت: این حرفه دانش فنی، تخصص و مهارت بالایی نیاز دارد و سرمایه گذاری بدون پشتوانه علمی و دانش فنی نه تنها به نتیجه مطلوب نمی‏رسد بلکه سبب اتلاف سرمایه می شود.

 به گزارش فودنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ادامه داد: در کارگاه های آموزشی پرورش قارچ های خوراکی، بهره برداران با ارزش غذایی و خواص دارویی قارچ خوراکی، طرز تهیه بستر قارچ، آماده سازی، ضدعفونی کردن کارگاه ها، چگونگی تهیه بذر و شناسایی بذر خوب، میزان مصرف بذر قارچ در هر بستر کاشت و مراقبت های ویژه داشت قارچ آشنا شدند
(دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴) ۰۹:۵۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها