بر اساس این گزارش خمیر خرمای "سلوی" در واقع خرمای هسته گیری شده و پاستوریزه می باشد که هسته و کلاهک خرما گرفته شده و محصول نهایی پاستوریزه و بسته بندی می گردد. این محصول کلیه خواص خرمای طبیعی را دارد.(به عبارتی خرمای فاقد هسته پاستوریزه آماده مصرف است. )
موارد مصرف "خمیر خرما" به شرح زیر می باشد:
از "خمیر خرما" می توان به عنوان مغزی کیک و کلوچه، کلمبه و انواع شیرینی ها به عنوان جایگزین کرم ، شکر و نشاسته در فرمول استفاده نمود که علاوه بر بالا بردن ارزش غذایی، شیرینی محصول از طعم بسیار مطلوبی برخوردار می گردد.
تلفن شرکت صنایع غذایی "سلوی" : 66370039