دوشنبه / ۳۰ مهر ۱۳۸۶ / ۱۲:۲۲
سرویس : شیرینی و شکلات
کد خبر : ۶۳۶۴
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس شیرینی و شکلات
برای اولین بار در جهان؛

خمیر خرمای کاملا پاستوریزه "سلوی"

به گزارش خبرنگار فودنا، شرکت صنایع غذایی "سلوی" برای نخستین بار در ایران و جهان اقدام به تولید "خمیر خرمای صددرصد پاستوریزه" نموده است.

بر اساس این گزارش خمیر خرمای "سلوی" در واقع خرمای هسته گیری شده و پاستوریزه می باشد که هسته و کلاهک خرما گرفته شده و محصول نهایی پاستوریزه و بسته بندی می گردد. این محصول کلیه خواص خرمای طبیعی را دارد.(به عبارتی خرمای فاقد هسته پاستوریزه آماده مصرف است. )

موارد مصرف "خمیر خرما" به شرح زیر می باشد:

از "خمیر خرما" می توان به عنوان مغزی کیک و کلوچه، کلمبه و انواع شیرینی ها به عنوان جایگزین کرم ، شکر و نشاسته در فرمول استفاده نمود که علاوه بر بالا بردن ارزش غذایی، شیرینی محصول از طعم بسیار مطلوبی برخوردار می گردد.

تلفن شرکت صنایع غذایی "سلوی" : 66370039

 

(دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶) ۱۲:۲۲

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها