رئیس اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی چابهار گفت: 20 کارخانه کنسرو ماهی تن هر یک با ظرفیت تولید اسمی سالانه 5 و نیم میلیون تن در چابهار فعالیت که مطابق استانداردهای ملی کشور و با نظارت اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی چابهار برایکارخانه های معتبر کشوری به صورت کارمزدی کنسرو ماهی تولید می کنند.
جدگال ضمن درخواست از تولیدکنندگان تن ماهی برای همکاری در تنوع تولید و تدوین استانداردهای ملی افزود: با فعالیت گسترده تولیدکنسرو تن ماهی از سال 66 ، متاسفانه از ان زمان تاکنون اقدامی برای تنوع تولید با ذائقههای گوناگون صورت نگرفته است.
رئیس اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی چابهار افزود: درکارخانه های ما ضایعات خرده ماهی استفاده نمی شود ، در صورتی که در کشورهای دیگر از این ضایعات سالاد ماهی و چیپس ماهی تولید می شود.
وی در پایان بر سرمایه گذاری و افزایش فروش تن ماهی از راه تنوع در تولید و ذائقه تاکید کرد.