بهمن باقری مدیر تحقیقات شرکت "مکسوی" ضمن اعلام این مطلب به خبرنگار فودنا گفت: در تولید چیپس سویای "مکسوی" اهداف زیر دنبال شده است؛
از اسنک با پروتئین بالا (در انواع مختلف از 18 درصد تا 40 درصد پروتئین) به جای انواع کم ارزش موجود در بازار ( حدود 8-5 درصد پروتئین) استفاده شده است.
چیپس "مکسوی" عاری ازمواد مضر و سرطان زا از قبیل آکریلامیدها به دلیل عدم استفاده از فرآیند سرخ کردن می باشد و در تولید این محصول توسط نازل پاشش روغن انجام می شود.
این محصول همچنین فاقد کلسترول می باشد.
مدیر تحقیقات شرکت "مکسوی"در ادامه افزود: چیپس سویا 3 ماه است که وارد بازار شده و بر خلاف چیپس های دیگر که در ترکیبات آنها از ذرت، پودر پنیر و آب پنیر استفاده می شود در تولید این محصول از دانه سویا که به صورت آرد در آمده است استفاده شده است.