سه شنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۰:۰۳
سرویس : چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی
کد خبر : ۶۰۰۰۲
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی

تشدید نظارت بر تولید رب گوجه فرنگی

مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی خراسان شمالی در بازدید از چند واحد تولیدی رب گوجه فرنگی بر تشدید نظارت بر تولید این محصول تاکید کرد.

به گزارش فودنا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی خراسان شمالی،  به نقل روابط عمومی معاونت غذا و داروی خراسان شمالی دکتر حسن براتی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی خراسان شمالی در زمینه بازدید از چند واحد تولیدی رب گوجه فرنگی  بیان کرد: با توجه به جمع آوری گوجه از زمین های کشاورزی استان و شروع به کار کارخانه های رب گوجه فرنگی بازدید از این واحد ها آغاز شد و نظر به اینکه یکی از عمده محصولات کشاورزی استان گوجه فرنگی است مستلزم نظارت هر چه دقیق تر کارشناسان  در این زمینه است.
دکتر براتی زاده در ادامه افزود:  به دلیل شرایط خوب آب و هوایی استان کیفیت این محصول باعث شده نه تنها مشتریان داخلی متقاضی مصرف گوجه و رب آن باشند بلکه چند سالی است که یکی از بزرگترین کارخانه های رب استان تمام محصولات خود را به اوکراین و ارمنستان صادر و اخیراً هم قرار است به کشور روسیه صادر شد.
وی در پایان بیان کرد: در حال حاضر تعداد 6 کارخانه تولید رب در استان وجود دارد.
(سه شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۴) ۱۰:۰۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها