به گزارش باشگاه خبرنگاران رییس اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان در گفتگو با خبرنگار ما هدف از برگزاری این دوره یک روزه را آشنایی مسئولان فنی کنترل کیفیت واحدهای تولیدی با روشهای نوین بالا بردن کیفیت محصولات غذایی و ایجاد شرایط مطلوب بر طبق نیاز سنجی این واحدها اعلام کرد.
علیرضا شهرکی با بیان اینکه در این دوره آموزشی مسئولان کنترل کیفیت بیش از 20 واحد تولیدی شهرستان زاهدان حضور داشتند به برگزاری سه دوره آموزشی برگزار شده در سطح شهرستان زاهدان اشاره کرد وگفت: تا پایان سالجاری بیش از 10 دوره دیگر برگزار می شود