شنبه / ۲ تیر ۱۳۸۶ / ۱۵:۳۲
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۵۰۷۶
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی
در جلسه تقدیر از پیشکسوتان صنایع کنسرو ایران ،

از شرکت های آتا ، سبزی ایران، فرات و می ماس تقدیر بعمل آمد .

به گزارش خبرگزاری صنایع غذایی ایران ، جلسه تقدیر از پیشکسوتان صنایع کنسرو ایران در شرکت تعاونی سندیکای صنایع کنسرو ایران برگزار شد .

در این مراسم آقایان حجت الاسلام و المسلمین شاهی عربلو ، دکتر امینی ، مهندس ملکی ، مهندس فهیمی ، دکترواعظ زاده و دکتر حسینی از پیشکسوتان صنایع غذایی، از آقایان مرادی ( مدیریت شرکت آتا ) ، مهندس فتح الهی ( مدیرعامل شرکت سبزی ایران ) ، مهندس قنادی ( مدیرعامل شرکت فرات ) ، مهندس ظهیر ( بنیانگذار شرکت می ماس ) تقدیر بعمل آوردند.

     این جلسه با حضور تنی چند از نمایندگان ( عضو فراکسیون صنایع غذایی مجلس ) از جمله آقایان : حجت الاسلام شاهی عربلو ( رئیس کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی ) ، مهندس ملکی ( دبیرکل فراکسیون صنایع غذایی مجلس شورای اسلامی ) ، دکتر امینی ( نماینده کرمانشاه و عضو فراکسیون صنایع غذایی مجلس شورای اسلامی ) ، مهندس فهیمی ( عضو فراکسیون صنایع غذایی مجلس شورای اسلامی ) و دکتر حسینی ( مسئول هماهنگی فراکسیون صنایع غذایی با دبیرخانه صنعت ) ، پیشکسوتان و مدیران شرکتهای تولید کننده صنایع کمپوت و کنسرو از جمله : آقایان : بهروز فروتن ( صنایع غذایی بهروزنیک ) ، آزاد مرد ( رییس هیئت مدیره شرکت تعاونی سندیکای صنایع کنسرو ایران ) ، مهندس نوروزی ( مدیرعامل شرکت تعاونی سندیکای صنایع کنسرو ایران ) ، مهندس میر رضوی ( دبیر انجمن صنفی صنایع کنسرو ایران ) ، عباس مرادی ( شرکت آتاکو ) ، محمد مرادی ( شرکت آتاکو) ، مهندس ناصری ( حلوای عقاب و کشت و صنعت دشت کرفس ) ، محمدرضا مهرانپور ( کنسرو خوزستان ) ، صفری ( شرکت می ماس ) ، اصغر زرشناس ( شرکت تعاونی تولید کنندگان فراورده های گوشتی سراسر کشور ) ، احمد قنادی ( فرات ) ، جلال قنادی ( شرکت فرات ) ، مهندس فتح الهی ( شرکت سبزی ایران ) ، حسین شرقی مجرد ( شرکت بهرنگ) ، نادر شرقی مجرد ( شرکت بهرنگ ) ، مهندس احمدی ( معاون مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی وزارت جهاد کشاورزی ) ، حسن خانی ( شرکت گلنوش ) ، محمد پیروز حمیدی ( شرکت کامبیز) ، محمود سپهری ( صنایع غذایی سپهری ) ، خانم مهندس دلسوزی ( عضو هیئت مدیره انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران و مدیر عامل باشگاه صنایع غذایی ایران ) ، آقای علی بهزاد ( مدیر روابط عمومی شرکت بهروزنیک ) همراه گردید.


در این مراسم که با خیر مقدم مهندس نوروزی ( مدیرعامل سندیکای صنایع کنسرو ) شروع شد ، ابتدا دکتر حسینی ، ضمن تقدیر از فعالیتهای فراکسیون صنایع غذایی مجلس از بدو فعالیت به تاثیر بالای این فراکسیون بر صنعت غذا اشاره کردند و نامه 174 نفر از نمایندگان مجلس به ریاست جمهوری در خصوص مشکلات صنایع لبنی را یکی از فعالیتهای این فراکسیون بر شمردند. سپس ایشان به تشریح فعالیتهای مجمع تشکلهای صنایع غذایی پرداختند .


سپس مهندس ملکی دبیرکل فراکسیون صنایع غذایی با بیان اینکه فراکسیون صنایع غذایی مجلس یک ارگان داوطلبانه است که بسیار توانمند عمل می کند به تشریح فعالیتهای این فراکسیون پرداختندایشان بحث آزاد سازی قیمت شیر را نتیجه پی گیری مجمع تشکلهای صنایع غذایی و کمیته لبنی فراکسیون دانستند. ایشان همچنین عنوان داشتند در خصوص مشکلات صنایع قند ، بطور جدی در حال پی گیری هستیم بطوریکه روز گذشته جلسه ای 3 ساعته در کمیسیون صنایع ومعادن مجلس داشتیم. ایشان گفتند به وزرای مرتبط گفتند ، مجلس ساکت نمی نشیند ، اگربه بستن بودجه 85 درست توجه می شد ( فراکسیون هشدار داده بود ) الان به اینجا نمی رسیدیم.


سپس دکتر امینی از اعضای فراکسیون صنایع غذایی مجلس و نماینده کرمانشاه به ایراد سخنرانی پرداختند :
بحث غذا ، بحث سلامت ، بهداشت و تندرستی است. امیدواریم موانع صنایع غذایی حل شود ، کمک به صنعت غذا ، کمک به مردم و نظام است و ما از هیچ کمکی دریغ نمی کنیم.

مهندس فهیمی از اعضای فراکسیون صنایع غذایی و عضو کمیسیون انرژی نیز اظهار داشتند: کشور ما از نظر مصرف انرژی با لاست ، از نظر بازدهی کمترین مقدار است . بازدهی ما یک سوم متوسط دنیا ست.
صنعتی که انرژی بیشتری را مصرف می کند ، صادراتش هم از نظر ارزش افزوده چیزی نمی آورد.

سپس بهروز فروتن ( بنیانگذار صنایع غذایی بهروز ) به بیان مشکلات صنعت کنسرو از بدو تاسیس پرداخت و از افزوده شدن شرکتهای تولید کننده کمپوت و کنسرو از 80 واحد در تهران ، شیراز و مشهد به هزاران واحد در سراسر ایران اشاره کرد.

سپس آقای آزادمرد ( رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی سندیکای صنایع کنسرو ایران ) به بیان تاریخچه پیدایش سندیکای صنایع کنسرو در سال 1350 پرداخت که پس از سندیکای صنایع قند ، قدیمی ترین تشکل صنایع غذایی در ایران می باشد ، این سندیکا با 12 عضو آغاز به کار کرد و تعاونی آن در سال 1364 تاسیس یافت ، ، ایشان از تمامی اعضای هیئت مدیره و مدیران عامل 17 دوره گذشته ، تشکر کردند. ایشان با مهم عنوان کردن این صنعت گفتند ، کوچکترین لغزش در این صنعت یعنی از دست دادن جان یک انسان ، در این بخش می توانیم ادعا کنیم به تعداد نفراتی که در کره خاکی زندگی می کنند ، متخصص صنایع غذایی اند . بنابراین لازم است در جایی که اداره استاندارد ، شهرداری ، فرمانداری و... نظارت دارند ، بهتر است یک مقدار هم در پی حل مشکلات این صنعت باشند.

سپس آقای شاهی عربلو ( رییس کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی ) نیز با بیان ایراد سخنرانی از نقش و ارزش صنایع غذایی یاد کردند ، سپس جلسه که در تاریخ چهارشنبه 23/03/1386 برگزار گردید با صرف شام پایان پذیرفت.



(شنبه ۲ تیر ۱۳۸۶) ۱۵:۳۲

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها