یکشنبه / ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ / ۰۸:۵۵
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۴۸۴۳۳
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس تغذیه و سلامتی

درمان فشارخون با خوشمزه‌ترین عضو سالاد

یکی از اجزای سالادهای بهاره برای کاهش فشار خون در افراد بسیار مفید می‌باشند.

 پژوهشگران به افراد مبتلا به فشار خون بالا مصرف سالاد را توصیه می‌نمایند زیرا در ترکیب برخی سالادها مواد غذایی خاصی وجود دارد که تنظیم کننده‌ی فشار خون است.

گفتنی است، از جمله مفید‌ترین خوراکی‌ها در ترکيب انواع سالادها، کاهو، روغن زیتون و میوه‌ی آوکادو می‌باشند که نقش مؤثری در کاهش فشار خون بالا دارند.  

                                                      کاهو

بررسی‌‌ها نشان می‌دهند، براساس تحقیقات جدید و فنی مواد غذایی سالاد با همدیگر ترکیب شده وارد معده می‌شوند یک واکنش شیمیایی در این عضو از بدن رخ می‌دهد و یک ماده به نام اسید‌های چرب نیترو ایجاد می‌شوند که با آنزیم‌های بدن واکنش انجام داده سبب پایین آوردن فشار خون در بدن می‌شوند. 

                 

                      آووکادو - میوه                   زیتون

محققان در کالج کینگ لندن به این نتایج دست یافته است و نتایج این تحقیق در مجله مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم انگلستان به چاپ رسیده است.
بر اساس تحقیقات فشار خون بالا سبب افزایش خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته‌مغزی در افراد می‌گردد، همچنین فشار خون بالا می‌تواند به برخی اعضای بدن مانند کلیه و چشم‌ها آسیب وارد نماید.

دکتر سباغی Thakkar از بنیاد قلب بریتانیا به افرادی که می‌خواهند سلامت بمانند توصیه می‌کند در کنار مصرف غذاهای سالم حتمأ با سالاد خود روغن زیتون به صورت مرتب مصرف نمایند.

باشگاه خبرنگاران

(یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۳) ۰۸:۵۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها