پودر خامه گیاهی سحر دارای صرفه اقتصادی بسیار بالا ، قابلیت ماندگاری طولانی ، طرز تهیه آسان و سریع ، شکل پذیری مطلوب ، عدم افت حجم در طی مدت نگهداری ، افزایش حجم بیش از دو برابر حجم خامه سنتی ، درصد چربی کم و بدون کلسترول ، قابلیت مخلوط شدن با خامه سنتی و سایر افزودنی های مجاز خوراکی میباشد .
در صورتی که خامه های قنادی که به صورت تازه و یا منجمد شده مورد استفاده قرار میگیرند بین 36 تا 40 درصد چربی دارند که شرایط خاص و دشواری را برای هوادهی ، شکل گیری و خصوصا نگهداری نیاز دارند .
مواد تشکیل دهنده :
روغن هسته پالم – شیر خشک – کاراگینان
فرمول پیشنهادی و روش تهیه :
پودر خامه 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آب سرد 2 لیتر
ترکیبات فوق را به مئت 2 الی 3 دقیقه با دور تند با استفاده از همزن برقی مخلوط کرده تا خامه کاملا یکدست و یکنواخت گردد .
مقدار مصرف براساس فرمول پیشنهادی میباشد ، این محصول در بسته بندی های 10 کیلوگرمی به بازار عرضه می گردد .
شرایط نگهداری : در جای خشک و خنک ( دمای زیز 25 درجه سانتی گراد ) نگهداری شود .
تلفن سفارشات : 22211157 و 3-22215952