شنبه / ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ / ۰۹:۳۸
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۴۸۲۰۸
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های لبنی

پودر خامه گیاهی سحر محصول جدید گروه صنعتی نان سحر

پودر خامه گیاهی سحر دارای صرفه اقتصادی بسیار بالا ، قابلیت ماندگاری طولانی ، طرز تهیه آسان و سریع ، شکل پذیری مطلوب ، عدم افت حجم در طی مدت نگهداری ، افزایش حجم بیش از دو برابر حجم خامه سنتی ، درصد چربی کم و بدون کلسترول ، قابلیت مخلوط شدن با خامه سنتی و سایر افزودنی های مجاز خوراکی میباشد .

پودر خامه گیاهی سحر دارای صرفه اقتصادی بسیار بالا ، قابلیت ماندگاری طولانی ، طرز تهیه آسان و سریع ، شکل پذیری مطلوب ، عدم افت حجم در طی مدت نگهداری ، افزایش حجم بیش از دو برابر حجم خامه سنتی ، درصد چربی کم و بدون کلسترول ، قابلیت مخلوط شدن با خامه سنتی و سایر افزودنی های مجاز خوراکی میباشد .

در صورتی که خامه های قنادی که به صورت تازه و یا منجمد شده مورد استفاده قرار میگیرند بین 36 تا 40 درصد چربی دارند که شرایط خاص و دشواری را برای هوادهی ، شکل گیری و خصوصا نگهداری نیاز دارند .

مواد تشکیل دهنده :

روغن هسته پالم – شیر خشک – کاراگینان

 

فرمول پیشنهادی و روش تهیه :

پودر خامه                    1 کیلوگرم

شکر                          1 کیلوگرم

آب سرد                      2 لیتر

ترکیبات فوق را به مئت 2 الی 3 دقیقه با دور تند با استفاده از همزن برقی مخلوط کرده تا خامه کاملا یکدست و یکنواخت گردد .

مقدار مصرف براساس فرمول پیشنهادی میباشد ، این محصول در بسته بندی های 10 کیلوگرمی به بازار عرضه می گردد .

 

شرایط نگهداری : در جای خشک و خنک ( دمای زیز 25 درجه سانتی گراد ) نگهداری شود .

 

 

تلفن سفارشات : 22211157 و 3-22215952
(شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۳) ۰۹:۳۸
ازاده
۱۳۹۷/۱۱/۲۹
0
0
0

ایا پودر خامه گیاهیتون شیرخشکش از شیرحیوانی تهیه میشود یا شیر گیاهی ؟ باسپاس

Masi
۱۳۹۸/۰۹/۱۰ Germany
0
0
0

وقتی میگید گیاهی نباید توی ترکیباتش لبنیات باشه چون دیگه گیاهی نیست،لطفا کاملا گیاهی وگان بزنید که ما هم استفاده کنیم


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها