پنج شنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۱:۵۹
سرویس : آموزش
کد خبر : ۴۷۹۷۲
گزارشگر : ۱۰۴۹
سرویس آموزش

طرز تهیه کباب بره فرانسوی

طرز تهیه کباب بره فرانسوی: سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،

موادلازم جهت (۶-۷ نفر):
شانه یا ران بره ای=۱ کیلو
پیازچهار قاچ = ۲عدد
سیب زمینی=۱کیلو
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ= ۲-۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده=۲عدد
سبزی خشک مخلوط =۱قاشق غذاخوری
کره فرانسوی= ۴-۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون= ۳-۴ قاشق غذاخوری
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن =به میزان دلخواه
نمک، فلفل=به میزان لازم

طرز تهیه کباب بره فرانسوی:

سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی

گوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،

چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.

سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب

زمینی را شکاف بدهید . ۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.

گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت

- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش

بدهید(کباب خشک نشود!).



منبع: نت بینا
(پنج شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۳) ۱۱:۵۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها