پنج شنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۱:۵۹ سرویس : آموزشکد خبر : ۴۷۹۷۲گزارشگر : ۱۰۴۹ سرویس آموزش طرز تهیه کباب بره فرانسوی طرز تهیه کباب بره فرانسوی: سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید، موادلازم جهت (۶-۷ نفر):شانه یا ران بره ای=۱ کیلوپیازچهار قاچ = ۲عددسیب زمینی=۱کیلوگوجه فرنگی سفت جهار قاچ= ۲-۳ عددفلفل دلمه ای سبز خورد کرده=۲عددسبزی خشک مخلوط =۱قاشق غذاخوریکره فرانسوی= ۴-۵ قاشق غذاخوریروغن زیتون= ۳-۴ قاشق غذاخوریمرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن =به میزان دلخواهنمک، فلفل=به میزان لازمطرز تهیه کباب بره فرانسوی:سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید. این مخلوط را رویگوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیبزمینی را شکاف بدهید . ۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتشبدهید(کباب خشک نشود!).منبع: نت بینا (پنج شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۳) ۱۱:۵۹ طرز تهیه کباب بره فرانسوی، رسنا خبرگزاری رستوران و فست فود میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای) 12345 امتیاز 12345 برای امتیاز باید عدد وارد کنید پست الکترونیک را وارد کنید پست الکترونیک صحیح نیست پست الکترونیک نمایش داده شود. تعداد کاراکتر باقیمانده: 500 نظر خود را وارد کنید پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود. ارسال