یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۰۸:۲۳
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۴۷۸۱۴
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

در فصل بهار فقط این نوع "ماست" را بخورید

برخی از محصولات لبنی در برخی از فصل‌ها مصرفشان در رژیم غذایی ضرورت پیدا می‌کند.

کار‌شناسان با توجه به فرارسیدن فصول گرم سال و افزایش مصرف محصول لبنی ماست به افراد توصیه می‌کنند برای جلوگیری از افزایش وزن، چاقی و احتمال ابتلا به دیابت از ماست ساده و نه نمونه‌های کم چرب آن استفاده نمایند. 

گفتنی است، در ماست‌های کم چرب اغلب از شیرین‌کننده‌هایی مانند شربت ذرت سرشار از فروکتوز، شکر و نشاسته استفاده می‌کنند که درصد قند موجود در ماست را حتی تا اندازهٔ یک آبنبات شیرین بالا می‌برد. 

عده ی دیگری از شرکت‌های تولید کنندهٔ ماست‌های کم چرب در جهان از شیرین کننده‌های مصنوعی استفاده می‌کنند که می‌تواند عملکرد انسولین را مختل نماید. 

پژوهشگران علاوه بر مصرف ماست‌عادی به افراد توصیه می‌کنند از ماست‌های ساده و بدون ترکیباتی مانند میوه استفاده نمایند زیرا در اغلب دسر‌های میوه مخلوط با ماست از شکر و یا کنستانتره مملو از شکر میوه استفاده می‌شود که می‌تواند سبب افزایش قند خون فرد و بروز انواع بیماری‌ها در او گردد. 

پژوهشگران توصیه می‌کنند افراد درصورت تمایل خود میوه در داخل ماست مخلوط نمایند. 




باشگاه خبرنگاران

(یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳) ۰۸:۲۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها