شنبه / ۱۶ فروردین ۱۳۹۳ / ۱۲:۰۱
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۴۶۳۳۳
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

هندوانه فشارخون را پایین می‌آورد

بررسی‌های جدید پزشکان نشان می‌دهد مصرف هندوانه می‌تواند بر فشارخون آئورتی و دیگر پارامترهای عروقی تاثیر مثبت بگذارد.

بررسی‌های جدید پزشکان نشان می‌دهد مصرف هندوانه می‌تواند بر فشارخون آئورتی و دیگر پارامترهای عروقی تاثیر مثبت بگذارد.

پزشکان دانشگاه فلوریدا در بررسی‌های خود دریافتند هندوانه به میزان قابل توجهی می‌تواند به کاهش فشارخون در افراد مبتلا به اضافه وزن در مواقعی که در آرامش و یا حتی تحت استرس هستند، کمک کند.

«آرتور فیگوئرا»، یکی از متخصصان در این مطالعه گفت: فشار روی رگ آئورت که بزرگترین رگ بدن است و همچنین روی قلب پس از مصرف آب هندوانه کاهش می‌یابد.                     

در این بررسی 13 مرد و زن میانسال که به چاقی و فشارخون بالا مبتلا بود مورد مطالعه قرار گرفتند.

آرتور فیگوئرا گفت: این یافته حاصل یک بررسی ساده است. به طور معمول در هوای سرد افراد بیشتری بر اثر حمله قلبی‌ جان خود را از دست می‌دهند زیرا فشار ناشی از کاهش دما موجب افزایش فشارخون شده و قلب را مجبور می‌کند که برای ریختن خون به آئورت بیشتر فعالیت کند.

وی افزود: برای شبیه‌سازی این وضعیت یکی از دست‌های افراد شرکت‌کننده در آب سرد قرار داده شد. همچنین فشارخون آنان در این وضعیت اندازه‌گیری شد. علاوه بر این به مدت شش هفته به تعدادی از آنان چهار گرم «آمینواسید ال – سیترولین» و دو گرم «ال آرگینین» که در هندوانه وجود دارد، داده شد. 

هندوانه

 نتایج این آزمایش‌ تایید کرد که مصرف هندوانه تاثیر مثبتی بر کاهش فشارخون آئورتی و دیگر پارامترهای عروقی دارد.




ایسنا

(شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۳) ۱۲:۰۱

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها