پنج شنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۲ / ۰۰:۴۵
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۴۴۴۴۲
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس فرآورده های لبنی

با این افزودنی بدون نگرانی دوغ بخورید

دوغ از آنجا که مانند ماست قابض است تاثیر زیادی در ابتلا به خشکی مزاج یا یبوست دارد.

حتماً دیده اید که در بسیاری از رستوران های سنتی دوغ را با نعناع یا گل سرخ سرو می کنند. دوغ از انجا که مانند ماست قابض است تاثیر زیادی در ابتلا به خشکی مزاج یا یبوست دارد.

گل سرخ هم در عین قابض بودن (ضد اسهال)، خاصیت مسهلی و نرم کنندگی دارد. این گیاه برطرف کننده نفخ معده است. گلبرگ‌های گل سرخ دارای اثر قابض ملایم است.

 

پس برای برطرف کردن این مشکل یک راه ساده وجود دارد و آن افزودن گل سرخ به دوغ است. از آنجا که گل سرخ موجب لینت مزاج می شود و ماست خاصیت قابضی دارد مصرف این دو به صورت همزمان قابض بودن ماست را خنثی می کند و فرد یک نوشیدنی معتدل را می نوشد بدون آنکه نگران عوارض جانبی و بعدی آن باشد.

(پنج شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۲) ۰۰:۴۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها