سه شنبه / ۱۷ دی ۱۳۹۲ / ۱۱:۱۹
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۴۴۰۵۲
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های لبنی

جایگزین جدید ماست با خاصیت ضد حساسیت

دانشمندان موفق به تولید مواد جدید برای جایگزین‌کردن ماست معمولی شدند.

 محققان دانشگاه پلی‌تکنیک والنسیا، با استفاده از باکتری‌های پروبیوتیک مشتق‌شده از غلات و آجیل‌ها، "شیرهای گیاهی" را به دست آورده‌اند که می‌تواند جایگزین ماست معمولی شود.

این مواد برای افرادی که به شیر گاو یا لاکتوز آلرژی دارند و همچنین کودکان و زنان باردار طراحی شده است.

تیم علمی مطالعات خود را با بادام، جو و فندق انجام داد و به زودی استفاده از گردو و شاه‌بلوط را برای تولید مواد خام این محصولات جدید ارزیابی خواهد کرد.

تعدادی از این محصولات ویژگی‌های ضدالتهابی را در سلول‌های روده از خود بروز داده‌اند که این امر، واکنش‌های آلرژیک ناشی از غذا را کاهش و دسترسی زیستی به آهن را افزایش می‌دهد. ماده پروتئینی موجود در شیر گاو و ترکیبات آلرژن مانع از جذب آهن می‌شوند.

بر اساس تحقیقات انجام‌شده، شیرهای جدید دارای ماتریکس خوبی برای رشد و زیست‌پذیری باکتری‌های پروبیوتیک در طول عمر این محصول و به ویژه پس از مصرف آن هستند.

این پروژه به افزایش دانش در خصوص مشخصه‌های تغذیه و سلامت شیرهای گیاهی از نظر کاربردهای صنعتی در آینده برای توسعه محصولات با کیفیت خلاقانه مناسب هم برای عموم مردم و هم برای گروههای خاص کمک خواهد کرد.

 

 

 

ایسنا

(سه شنبه ۱۷ دی ۱۳۹۲) ۱۱:۱۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها