چهارشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۲ / ۰۹:۳۹
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۴۲۹۷۷
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

راه‌اندازی سردخانه کشتارگاه دام در بندر امام

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خوزستان از راه‌اندازی سردخانه بالای صفر کشتارگاه دام بندر امام خمینی خبر داد.

مهرداد دلیلی اظهار کرد: بعد از این به منظور افزایش اسیدیته گوشت که موجب جلوگیری از انتقال بعضی از بیماری‌های مهم و خطرناک مشترک بین انسان و دام  نظیر بیماری تب کریمه کنگو می‌شود، لاشه‌های استحصالی در کشتارگاه قبل از عرضه، 24 ساعت در سردخانه صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری و سپس در سطح شهر توزیع خواهند شد.

وی افزود: با توجه به اینکه همه 23 کشتارگاه دام استان به صورت سنتی بوده و فاقد امکانات لازم برای نگهداری لاشه هستند، تلاش می‌شود ظرف مدت یک تا دو سال با همکاری شهرداری‌ها شرایط لازم را به منظور نگهداری 24 ساعته لاشه فراهم کنیم.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خوزستان ادامه داد: در آینده‌ای نزدیک این طرح در کشتارگاه دام ماهشهر و سپس در کشتارگاه صنعتی دام اهواز نیز اجرا و به بهره برداری خواهد رسید.

 

 

 فارس

(چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۲) ۰۹:۳۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها